Upravljanje štampe

Kontrola štampe

Rešitve za upravljanje tiskanja.
Rešitve za oddaljeno upravljanje naprav.

Optimizacija štampe

Managed Document Services ali storitve upravljanja z dokumenti.

Produkcijska štampa

Kyocera TASKalfa Pro 15000c - Inkjet je prihodnost.

Upravljanje dokumentima

Digitalizacija poslovanja

Rešitve, ki pomagajo podjetjem, da so bolj agilna, prilagodljiva in učinkovita.

DMS

Sistemi za upravljanje z dokumenti omogočajo strukturirano hrambo podatkov.

IKT usluge

Zaštita podataka

Najbolj učinkovita zaščita pred izgubo podatkov je varnostno kopiranje.

Virtualizacija Synology

Izkoristite možnosti, ki jih ponujajo navidezna okolja.

Štampači

Kyocera

Laserski tiskalniki in multifunkcijske naprave.

Epson štampači

Inkjet tiskalniki in multifunkcijske naprave.

CITIZEN

Termični tiskalniki in tiskalniki na termični transfer.

Poslužitelji NAS

Synology

Rešitve za hrambo in varovanje podatkov ter nadzorne sisteme.

MREŽNA OPREMA

Wi-Fi ruteri

Ponudba ruterjev Synology za nemoten dostop do spleta.

Skenerji

Plustek

Poslovni skenerji v formatih A4 in A3 in prenosni skenerji.

CZUR

Knjižni skenerji - ni potrebno razdirati vezave.

Podrška Synology

Podrška Synology ...

Opšti uslovi poslovanja

Opšti uslovi poslovanja ...

O preduzeću Xenon forte Montenegro

Xenon forte Podgorica ...

Novosti

Novosti iz programa XF

Kontakt

Kontaktirajte nas...

020 260 994

Synology je predstavio HD6500 — skalabilno rješenje za uskladištenje podataka s nekoliko petabajta prostora

Synology je predstavio HD6500, prvi u seriji HD uređaja namijenjenih preduzećima sa velikim potrebama za skladišnim prostorom. 4U HD6500 rješenje za skladitenje ima 60 ležišta za diskove zajedno sa jedinicama za proširenje.
HD6500 — razširljivo rešitev za hrambo podatkov z več petabajtov prostora

Synology je predstavio HD6500, prvi u seriji HD uređaja namijenjenih preduzećima sa velikim potrebama za prostorom za skladištem podataka. 4U HD6500 rješenje za škladištenje ima 60 ležišta za diskove. Ukupni kapacitet prelazi nekoliko petabajta, a u osnovnom kućištu možete instalirati do 960 TB diskova. Uređaj se može lako upariti sa do 4 dodatne RX6022sas jedinice za proširenje sa 60 slotova, ukupno više od 4PB prostora za skladištenje u 20U. HD6500 može isporučiti brzine prijenosa podataka od preko 6.688 MB/s sekvencijalnog čitanja i 6.662 MB/s sekvencijalnog pisanja¹, što ga čini izuzetno moćnim rješenjem za scenarije koji zahtijevaju ogromne količine podataka, kao što je skladištenje velikih razmjera za postprodukciju videa, backup video nadzora ili backup personalnih računara u većim kompanijama.

“Sistem HD6500 zaista pomiče granice skalabilnog skladištenja,” rekao je Jason Fan, menadžer proizvoda u Synology. „Jednostavnost uređaja, gotovo bi se moglo reći da je plug-and-play, omogućava laku integraciju u bilo koje postojeće IT okruženje, bez potrebe za dodatnom obukom. Pokrećući operativni sistem DSM 7.1, HD6500 nudi ista rješenja za upravljanje podacima i rezervne kopije od kraja do kraja na koja se naši kupci trenutno u velikoj mjeri oslanjaju, ali sada u paketu velike veličine.”

Velika skalabilnost i pouzdane performanse

Posebno dizajnirani za upotrebu sa Synology HAS5300 SAS hard diskovima, HD6500 kontroleri za skladištenje podataka, firmver i operativni sistem su optimizovani i temeljno testirani za dugoročnu operativnu pouzdanost i integritet podataka. Dvostruko napajanje, podrška za više puta za SAS drajvove, podrška za upravljanje van obima i dvostruki nezavisni sistemski diskovi obezbeđuju redundantnost koja pruža konzistentne i pouzdane podatke i dostupnost usluga.

Fleksibilne opcije povezivanja

Sa dva 10GbE RJ-45 porta, tri Gigabit Ethernet porta i mogućnošću proširenja do 10 dodatnih 10GbE SFP+/RJ-45, 25GbE SFP28 ili Fibre Channel portova, HD6500 je opremljen da se prilagodi poslovnim zahtjevima.

Dostupnost

Synology HD6500 je već dostupan kod lokalnih Synology distributera i prodavača. Za više informacija o HD6500 posjetite: https://www.synology.com/products/HD6500

1. Podaci o performansama izvedeni su iz internog testiranja kompanije Synology. Stvarne performanse mogu varirati u zavisnosti od testnog okruženja, upotrebe i konfiguracije. Za više informacija pogledajte tabele efikasnosti. 

2. Molimo pogledajte najnovije informacije o kompatibilnosti https://www.synology.com/compatibility.

Više informacija o Synology proizvodima –>

zadnje vijesti

Novosti iz svijeta upravljanja dokumentima i podacima.

18.05.2023

Synology je predstavio nove modele nas servera NAS SA3610 i SA3410

Synology je predstavio dva sistema za čuvanje podataka SA3610 i SA3410, najnovije uređaje u seriji moćnih i svestranih NAS servera sa ukupnim kapacitetom skladištenja koji se mjeri u petabajtima. Dizajnirani su za najteže zadatke i omogućavaju nadogradnju za budući razvoj.

Pročitajte cijeli članak
12.05.2023

Synology je predstavio svoje prve kamere

Synology je predstavio fleksibilne BC500 i TC500 kamere, dizajnirane za zidnu i plafonsku instalaciju, koje prkose svim vremenskim uslovima i pogodne su za integraciju u pametni sistem za nadzor prostorija.

Pročitajte cijeli članak
20.03.2023

Synology je predstavio DiskStation DS423+

Synology je predstavio DiskStation DS423+, NAS server sa 4 ležišta za instalaciju diskova. Uređaj je najnovija nadogradnja u nizu višenamjenskih rješenja za pohranu podataka namijenjenih zahtjevnim kućnim korisnicima i malim preduzećima.

Pročitajte cijeli članak

Zanima vas još sličnih sadržaja?

Pretplatite se na našu mailing listu i budite uvijek u toku u područjima digitalizacije, upravljanja dokumentima, ispisa, zaštite podataka itd.