Upravljanje štampe

Kontrola štampe

Rešitve za upravljanje tiskanja.
Rešitve za oddaljeno upravljanje naprav.

Optimizacija štampe

Managed Document Services ali storitve upravljanja z dokumenti.

Produkcijska štampa

Kyocera TASKalfa Pro 15000c - Inkjet je prihodnost.

Upravljanje dokumentima

Digitalizacija poslovanja

Rešitve, ki pomagajo podjetjem, da so bolj agilna, prilagodljiva in učinkovita.

DMS

Sistemi za upravljanje z dokumenti omogočajo strukturirano hrambo podatkov.

IKT usluge

Zaštita podataka

Najbolj učinkovita zaščita pred izgubo podatkov je varnostno kopiranje.

Virtualizacija Synology

Izkoristite možnosti, ki jih ponujajo navidezna okolja.

Štampači

Kyocera

Laserski tiskalniki in multifunkcijske naprave.

Epson štampači

Inkjet tiskalniki in multifunkcijske naprave.

CITIZEN

Termični tiskalniki in tiskalniki na termični transfer.

Poslužitelji NAS

Synology

Rešitve za hrambo in varovanje podatkov ter nadzorne sisteme.

MREŽNA OPREMA

Wi-Fi ruteri

Ponudba ruterjev Synology za nemoten dostop do spleta.

Skenerji

Plustek

Poslovni skenerji v formatih A4 in A3 in prenosni skenerji.

CZUR

Knjižni skenerji - ni potrebno razdirati vezave.

Podrška Synology

Podrška Synology ...

Opšti uslovi poslovanja

Opšti uslovi poslovanja ...

O preduzeću Xenon forte Montenegro

Xenon forte Podgorica ...

Novosti

Novosti iz programa XF

Kontakt

Kontaktirajte nas...

020 260 994


Opši uslovi poslovanja

1. Uopšteno Sljedeći opšti uslovi vrijede za sve isporuke i ponude prodavaoca Xenon forte – Montenegro d.o.o., Kozaračka 19A, Stari aerodrom, Podgorica, sa matičnim brojem: 02810972. Pozivanje kupaca na sopstvene standarde ili uslove prodaje se stoga ne uzima u obzir. Opšti uslovi poslovanja izrađeni su u skladu sa Zakonom o zaštiti potrošača. Ako prava potrošača nisu razumljiva ili vidljiva iz dolje opisanih uslova, primjenjuju se odredbe u skladu sa Zakonom o zaštiti potrošača. Informacije iz Zakona o zaštiti potrošača je sastavni dio ugovora i ne mijenja se. Svi dokumenti, predračuni, ugovori i računi pisani su na crnogorskom jeziku, osim u slučaju kada kupac izrazi želju da dokument bude napisan na stranom jeziku ili u međunarodnoj saradnji.

2. Ponuda i sklapanje ugovora Naš izbor ponuđenih proizvoda nije obavezujući. Narudžba kupca je ponuda za sklapanje kupoprodajnog ugovora. Sama potvrda prijema narudžbe ne znači prihvatanje ponude. Kupoprodajni ugovor se smatra sklopljenim kada se potvrdi naše prihvatanje narudžbe, odnosno uz isporuku robe i potvrdu otpreme. Ugovor će se čuvati u našem preduzeću i dostupan je za uvid u istoriji narudžbi kupaca.

3. Cijene (1) Sve navedene cijene su u Eurima, sa PDVom i vrijede u trenutku narudžbe i prilikom ličnog preuzimanja na adresi preduzeća. Zbog prirode online poslovanja, ponuda na web stranici se ažurira i mijenja često i brzo. Prilikom prikaza cijene korisnik može odabrati prikaz sa ili bez PDV-a.
(2) Cijene proizvoda označenih kao “prognozirane cijene” temelje se na neobvezujućim informacijama dobavljača ili proizvođača i mogu se mijenjati sve dok proizvod nije dostupan na tržištu. Za najavljene proizvode prodavac ne garantuje cijenu, kvalitet ili izgled proizvoda niti datum kada će se proizvod pojaviti na tržištu.
(3) Ambalažni materijali postaju vlasništvo kupca.
(4) Troškove poštarine i pakovanja snosi kupac, osim ako nije drugačije ugovoreno.

4. Vrijeme isporuke Predviđeno vrijeme isporuke zavisi od dostupnosti proizvoda, o čemu se kupci obavještavaju prilikom narudžbe.

5. Prenos rizika i garancije (1) Rizik slučajne propasti ili oštećenja robe kod ugovora o kupoprodaji prelazi na potrošača u trenutku predaje robe potrošaču ili licu koje je on odredio, a koje nije prevoznik.
(2) Ako je prevoznik izabran na prijedlog potrošača, rizik slučajne propasti ili oštećenja robe prelazi na potrošača u trenutku predaje robe prevozniku.
(3) Garantni rok počinje teći od trenutka kada je roba isporučena. Primjenjuju se važeći propisi. (4) Garantni rokovi utvrđeni su zakonskim propisima i pratećim propisima.