Programska rješenja

Upravljanje štampe

Kontrola štampe

Rješenja za upravljanje štampom
Rješenja za daljinsko upravljanje uređajima

Optimizacija štampe

Managed Document Services ili usluge upravljanja dokumentima

Produkcijska štampa

Kyocera TASKalfa Pro 15000c - Inkjet je budućnost

Upravljanje dokumentima

Digitalizacija poslovanja

Rješenja koja pomažu preduzećima da budu efikasnija i fleksibilnija

DMS

Sistemi za upravljanje dokumentima omogućavaju struktuisanu čuvanje podataka

ICT usluge

Zaštita podataka

Najefikasnija zaštita od gubitka podataka je sigurnosno kopiranje

Virtualizacija Synology

Iskoristite mogućnosti koje nude virtuelna okruženja

Uređaji

Štampači i multifunkcijski uređaji

Kyocera

Laserski štampači i multifunkcijski uređaji

Epson štampači

Inkjet štampači i multifunkcijski uređaji

CITIZEN

Termalni i termo štampači

NAS SERVERI

Synology

Rješenja za čuvanje i zaštitu podataka te sistema za video nadzor

MREŽNA OPREMA

Wi-Fi ruteri

Ponuda Synology rutera za neprekinuti pristup webu

Skeneri

Plustek

Poslovni skeneri A4 i A3 formata i prenosni skeneri

CZUR

Skeneri za knjige - bez trganja uveza

Podrška
Podrška Synology

Centar za korisničku podršku, narudžba servisa i baza znanja

Opšti uslovi poslovanja

Opšti uslovi, koji vrijede za sve isporuke i ponude preduzeća

O nama
O preduzeću Xenon forte Montenegro

Osnovne informacije o preduzeću Xenon forte Montenegro

Novosti

Novosti iz programa XF

Kontakt

Kontaktirajte nas, odgovorićemo Vam u najkraćem mogućem roku

020 260 994

Synology je predstavio DiskStation DS423+

Synology je predstavio DiskStation DS423+, NAS server sa 4 ležišta za instalaciju diskova. Uređaj je najnovija nadogradnja u nizu višenamjenskih rješenja za pohranu podataka namijenjenih zahtjevnim kućnim korisnicima i malim preduzećima.
DiskStation DS423+, strežnik NAS s 4 ležišči za vgradnjo diskov

Synology je predstavio DiskStation DS423+, NAS server sa 4 ležišta za instalaciju diskova. Uređaj je najnovija nadogradnja u nizu višenamjenskih rješenja za skladištenje podataka namijenjenih zahtjevnim kućnim korisnicima i malim preduzećima.

Pokrenut svestranim operativnim sistemom Synology DiskStation Manager (DSM) u kompaktnom desktop formatu, DS423+ nudi sveobuhvatna rješenja za zaštitu i upravljanje poslovnim podacima, omogućavanje saradnje na zajedničkim dokumentima, pružanje udaljenog pristupa datotekama i služi kao osnovni uređaj za postavljanje sistem za nadzor, zasnovan na IP kamerama.

“Novi DS423+ nudi izuzetnu vrijednost korisnicima s ograničenim zahtjevima za skladištenje”, rekla je Anya Lin, menadžerica proizvoda u Synology-ju. “Nastavlja da nudi sveobuhvatna i robusna rješenja koja su uvjerila mnoge korisnike, između ostalog može se pohvaliti 21% bržim indeksiranjem fotografija u odnosu na svog prethodnika.”

Platforma za skladištenje podataka

Sa maksimalnim kapacitetom skladišta od 72 terabajta, DS423+ je idealan za timove profesionalaca i malih preduzeća koji žele da uđu u svijet centralizovanog skladištenja ili služe kao rubni čvor u distribuiranim instalacijama. DSM operativni sistem u DS423+ koristi napredni sistem datoteka Btrfs za zaštitu podataka od oštećenja i omogućava korisnicima da brzo ponište sve slučajne ili zlonamjerne promjene koristeći Snapshot tehnologiju.

DS423+ je opremljen sa dva dostupna M.2 NVMe slota koji se mogu koristiti za postavljanje brze keš memorije ili dodatne memorije na brze SSD-ove bez zauzimanja standardnih ležišta za diskove. SSD memorija je idealna za zadatke koji zahtijevaju nisko kašnjenje i visoke performanse slučajnog pisanja. S druge strane, keš memorija na dodatnim SSD-ovima može značajno povećati I/O performanse na sporijoj primarnoj memoriji koja se sastoji od tvrdih diskova.

Lokalna pohrana s integracijom u cloud

DS423+ donosi intuitivno upravljanje datotekama i dijeljenje pomoću Synology Drive-a, koji kombinuje pristup datotekama na više platformi sa privatnošću lokalne memorije. Za udaljene timove i preduzeća sa više lokacija, sinhronizacija datoteka od lokacije do lokacije dostupna je za preslikavanje sadržaja između Synology uređaja.

Mogućnosti hibridnog clouda koje pruža Synology Hybrid Share omogućavaju korisnicima da kombinuju prednosti lokalne upotrebe i clouda tako što skladište podatke u cloud, dok keširaju datoteke kojima se često pristupa na lokalnim uređajima radi pristupa brzinom omogućenom za LAN.

Saznajte više o upravljanju podacima  

Centralni backup čvor sa slojevitom zaštitom podataka

Osiguravanje stalne zaštite kritičnih podataka od modernih prijetnji cyber sigurnosti je ključno za spriječavanje nepovratnog gubitka vrijednih podataka. Synology Active Backup Suite omogućava pravljenje rezervnih kopija IT infrastrukture kao što su Windows i Linux sistemi, Hyper-V/VMware virtualne mašine i Microsoft 365/Google Workspace nalozi. Sigurnosna kopija na DS423+ je osigurana najnovijim standardima zaštite protoka i sigurnosti, a oporavak po potrebi je lak i brz.

Za veću redundantnost, rezervne kopije i snimci podataka skladištenih u NAS-u takođe se mogu kreirati i slati na drugi server ili servis u cloudu.

Više informacija o zaštiti podataka

Kompaktan kontrolni server

Synology Surveillance Station je moćan sistem za upravljanje videom (VMS) koji trenutno štiti više od 500.000 lokacija za nadzor širom svijeta. ONVIF podrška i preko 8.300 certifikovanih IP kamera omogućavaju korisnicima da biraju uređaje koji najbolje odgovaraju njihovim zahtjevima.

Surveillance Station na DS423+ omogućava jednostavno postavljanje i upravljanje do 40 kamera sa modernim i podesivim interfejsom. Za instalacije koje se prostiru na velikim površinama ili nekoliko zgrada, rješenje omogućava preklapanje tlocrta sa Google Maps ili OpenStreetMap, čime se povećava transparentnost zaštićenog područja.

Surveillance Station omogućava jednostavno šifriranje, sigurnosno kopiranje i arhiviranje snimaka, kao i istovremeno snimanje u oblak pomoću C2 Surveillance cloud servisa. Rješenje Surveillance Station je skalabilno i pogodno za primjenu svih veličina – od malih poslovnih instalacija sa nekoliko kamera do velikih sistema sa hiljadama kamera i stotinama lokacija. 

Više o video nadzoru Surveillance Station

Dostupnost

Synology DS423+ dostupan je preko Synology partnera i prodavaca širom svijeta. Za više informacija posjetite web stranicu.

zadnje vijesti

Novosti iz svijeta upravljanja dokumentima i podacima.

18.05.2023

Synology je predstavio nove modele nas servera NAS SA3610 i SA3410

Synology je predstavio dva sistema za čuvanje podataka SA3610 i SA3410, najnovije uređaje u seriji moćnih i svestranih NAS servera sa ukupnim kapacitetom skladištenja koji se mjeri u petabajtima. Dizajnirani su za najteže zadatke i omogućavaju nadogradnju za budući razvoj.

Pročitajte cijeli članak
12.05.2023

Synology je predstavio svoje prve kamere

Synology je predstavio fleksibilne BC500 i TC500 kamere, dizajnirane za zidnu i plafonsku instalaciju, koje prkose svim vremenskim uslovima i pogodne su za integraciju u pametni sistem za nadzor prostorija.

Pročitajte cijeli članak
20.03.2023

Synology je predstavio DiskStation DS423+

Synology je predstavio DiskStation DS423+, NAS server sa 4 ležišta za instalaciju diskova. Uređaj je najnovija nadogradnja u nizu višenamjenskih rješenja za pohranu podataka namijenjenih zahtjevnim kućnim korisnicima i malim preduzećima.

Pročitajte cijeli članak

Zanima vas još sličnih sadržaja?

Pretplatite se na našu mailing listu i budite uvijek u toku u područjima digitalizacije, upravljanja dokumentima, ispisa, zaštite podataka itd.