Programska rješenja

Upravljanje štampe

Kontrola štampe

Rješenja za upravljanje štampom
Rješenja za daljinsko upravljanje uređajima

Optimizacija štampe

Managed Document Services ili usluge upravljanja dokumentima

Produkcijska štampa

Kyocera TASKalfa Pro 15000c - Inkjet je budućnost

Upravljanje dokumentima

Digitalizacija poslovanja

Rješenja koja pomažu preduzećima da budu efikasnija i fleksibilnija

DMS

Sistemi za upravljanje dokumentima omogućavaju struktuisanu čuvanje podataka

ICT usluge

Zaštita podataka

Najefikasnija zaštita od gubitka podataka je sigurnosno kopiranje

Virtualizacija Synology

Iskoristite mogućnosti koje nude virtuelna okruženja

Uređaji

Štampači i multifunkcijski uređaji

Kyocera

Laserski štampači i multifunkcijski uređaji

Epson štampači

Inkjet štampači i multifunkcijski uređaji

CITIZEN

Termalni i termo štampači

NAS SERVERI

Synology

Rješenja za čuvanje i zaštitu podataka te sistema za video nadzor

MREŽNA OPREMA

Wi-Fi ruteri

Ponuda Synology rutera za neprekinuti pristup webu

Skeneri

Plustek

Poslovni skeneri A4 i A3 formata i prenosni skeneri

CZUR

Skeneri za knjige - bez trganja uveza

Podrška
Podrška Synology

Centar za korisničku podršku, narudžba servisa i baza znanja

Opšti uslovi poslovanja

Opšti uslovi, koji vrijede za sve isporuke i ponude preduzeća

O nama
O preduzeću Xenon forte Montenegro

Osnovne informacije o preduzeću Xenon forte Montenegro

Novosti

Novosti iz programa XF

Kontakt

Kontaktirajte nas, odgovorićemo Vam u najkraćem mogućem roku

020 260 994

Synology je predstavio DiskStation DS923+

Synology korporacija je predstavila DiskStation DS923+ sa četiri ležišta za disk jedinice. Može djelovati kao primarno rješenje za skladište i zaštitu podataka za kućne korisnike i mala preduzeća, ili kao čvorište za sisteme s uređajima na više lokacija.
Synology strežnik NAS

Synology je predstavio DiskStation DS923+ sa četiri ležišta za disk jedinice. NAS server je najnoviji predstavnik Plus serije multifunkcionalnih uređaja za skladište podataka za kućne korisnike i mala preduzeća.

Pokrenut svestranim operativnim sistemom Synology DiskStation Manager (DSM), DS923+ donosi sveobuhvatna rješenja za zaštitu i upravljanje poslovnim podacima, jednostavnu saradnju sa dokumentima, daljinski pristup datotekama i praćenje performansi uređaja, sve u kompaktnom desktop formatu. Nudi pouzdane performanse odmah nakon instalacije, uz mogućnost lake mrežne nadogradnje i daljeg povećanja brzine prenosa podataka putem mrežnih kartica.

„Uprkos svom naizgled malom uređaju, DS923+ korisnicima pruža pouzdane i izvanredne performanse“, rekao je Michael Wang, menadžer proizvoda u Synology-ju. “Prilagođava se vašim potrebama uz laku nadogradnju prostora za skladištenje i mrežno povezivanje.”

Efikasno skladište koja se prilagođava vašim potrebama

DS923+ može djelovati kao primarno rješenje za skladištenje i zaštitu podataka za kućne korisnike i mala preduzeća, ili kao čvorište za sisteme s uređajima na više lokacija.

U osnovnoj verziji u uređaj se mogu instalirati 4 diska ukupnog kapaciteta većeg od 50 TB. A sa DX517 jedinicom za proširenje, može se lako nadograditi na ukupno 9 diskova i više od 120 TB prostora za skladištenje.

Korisnici mogu dodatno povećati performanse nadogradnjom na 10GbE mrežu i dodavanjem M.2 NVMe SSD-ova pomoću ugrađenog PCIe slota. Tako dobijaju izuzetno brzu keš memoriju ili stvaraju dodatnu memoriju na SSD-ovima.

Iskoristite prednost lokalnog skladišta

Za timove koji rade na daljinu ili kompanije koje rade na više lokacija, File Sync omogućava preslikavanje sadržaja između Synology uređaja. Synology Drive pruža intuitivno upravljanje datotekama i dijeljenje koje kombinuje praktičan daljinski pristup datotekama sa zagarantovanom privatnošću i 100% vlasništvom nad podacima na lokalnom skladištu.

DS923+ omogućava korištenje lokalne memorije visokih performansi uz korištenje prednosti tehnologije hibridnog clouda. Synology Hybrid Share efikasno skladišti cjelokupnu količinu podataka u cloudu, a istovremeno čuva datoteke kojima se često pristupa u keš memoriji uređaja radi brzog pristupa na lokalnoj mreži.

Saznajte više o upravljanju datotekama

Slojevito sigurnosno kopiranje

Osiguravanje zaštite kritičnih ili osjetljivih podataka od modernih sajber prijetnji je ključno za spriječavanje nepopravljivog gubitka vrijednih informacija. Synology Active Backup Suite vam omogućava da napravite rezervnu kopiju IT infrastrukture kao što su Windows i Linux sistemi, Hyper-V/VMware virtuelne mašine i Microsoft 365/Google Workspace naloge, napravite rezervnu kopiju na DS923+ i lako vratite kada je to potrebno.

Za veću redundantnost, rezervne kopije i snimke podataka uskladištenih na NAS-u takođe se mogu kreirati i slati na drugi server ili servis u oblaku.

Više informacija o zaštiti podataka

Kompaktan server za sisteme nadzora

Uređaj može poslužiti i kao kompletan sistem za upravljanje videom sa lokalnim prostorom za skladište. Synology-jevo rješenje Surveillance Station je moćan VMS. Do sada je implementiran za zaštitu više od 500.000 kontrolnih tačaka. Fleksibilna ONVIF podrška i više od 8.300 certifikovanih IP kamera čine implementaciju sistema nadzora jednostavnom i prilagođenom zahtjevima bilo koje lokacije.

Surveillance Station omogućava jednostavno postavljanje i upravljanje do 40 kamera sa modernim i fleksibilnim interfejsom. Za veća okruženja ili okruženja sa više zgrada, postoji mogućnost preklapanja tlocrta i Google Maps ili OpenStreetMap mapa za maksimalnu svijest o situaciji. Važni snimci se po potrebi mogu čuvati i duže vrijeme. Podrška za sigurnosno kopiranje servera za snimanje, upravljanje više uređaja, pa čak i enkripcija podataka tokom cijelog procesa omogućena je pomoću rješenja u oblaku C2 kompanije Synology.

Više informacija o Surveillance Station

Dostupnost

Synology DS923+ je već dostupan kod lokalnih Synology predstavnika i partnera u MNE. Za više informacija posjetite https://www.xenon-forte.me/synology/.

zadnje vijesti

Novosti iz svijeta upravljanja dokumentima i podacima.

18.05.2023

Synology je predstavio nove modele nas servera NAS SA3610 i SA3410

Synology je predstavio dva sistema za čuvanje podataka SA3610 i SA3410, najnovije uređaje u seriji moćnih i svestranih NAS servera sa ukupnim kapacitetom skladištenja koji se mjeri u petabajtima. Dizajnirani su za najteže zadatke i omogućavaju nadogradnju za budući razvoj.

Pročitajte cijeli članak
12.05.2023

Synology je predstavio svoje prve kamere

Synology je predstavio fleksibilne BC500 i TC500 kamere, dizajnirane za zidnu i plafonsku instalaciju, koje prkose svim vremenskim uslovima i pogodne su za integraciju u pametni sistem za nadzor prostorija.

Pročitajte cijeli članak
20.03.2023

Synology je predstavio DiskStation DS423+

Synology je predstavio DiskStation DS423+, NAS server sa 4 ležišta za instalaciju diskova. Uređaj je najnovija nadogradnja u nizu višenamjenskih rješenja za pohranu podataka namijenjenih zahtjevnim kućnim korisnicima i malim preduzećima.

Pročitajte cijeli članak

Zanima vas još sličnih sadržaja?

Pretplatite se na našu mailing listu i budite uvijek u toku u područjima digitalizacije, upravljanja dokumentima, ispisa, zaštite podataka itd.