Programska rješenja

Upravljanje štampe

Kontrola štampe

Rješenja za upravljanje štampom
Rješenja za daljinsko upravljanje uređajima

Optimizacija štampe

Managed Document Services ili usluge upravljanja dokumentima

Produkcijska štampa

Kyocera TASKalfa Pro 15000c - Inkjet je budućnost

Upravljanje dokumentima

Digitalizacija poslovanja

Rješenja koja pomažu preduzećima da budu efikasnija i fleksibilnija

DMS

Sistemi za upravljanje dokumentima omogućavaju struktuisanu čuvanje podataka

ICT usluge

Zaštita podataka

Najefikasnija zaštita od gubitka podataka je sigurnosno kopiranje

Virtualizacija Synology

Iskoristite mogućnosti koje nude virtuelna okruženja

Uređaji

Štampači i multifunkcijski uređaji

Kyocera

Laserski štampači i multifunkcijski uređaji

Epson štampači

Inkjet štampači i multifunkcijski uređaji

CITIZEN

Termalni i termo štampači

NAS SERVERI

Synology

Rješenja za čuvanje i zaštitu podataka te sistema za video nadzor

MREŽNA OPREMA

Wi-Fi ruteri

Ponuda Synology rutera za neprekinuti pristup webu

Skeneri

Plustek

Poslovni skeneri A4 i A3 formata i prenosni skeneri

CZUR

Skeneri za knjige - bez trganja uveza

Podrška
Podrška Synology

Centar za korisničku podršku, narudžba servisa i baza znanja

Opšti uslovi poslovanja

Opšti uslovi, koji vrijede za sve isporuke i ponude preduzeća

O nama
O preduzeću Xenon forte Montenegro

Osnovne informacije o preduzeću Xenon forte Montenegro

Novosti

Novosti iz programa XF

Kontakt

Kontaktirajte nas, odgovorićemo Vam u najkraćem mogućem roku

020 260 994

RJEŠENJE ZA VIDEO NADZOR

Uspostavite svoj sistem za nadzor

Surveillance Station je dobro uhodano rješenje za video nadzor koje pruža pametan način praćenja videa i alate za upravljanje nadzornim kamerama.

Osigurajte svoj dom ili kancelariju

Ako ste korisnik Synology NAS servera, onda ste itekako svjesni da osim skladištenja i dijeljenja datoteka sa njim možete učiniti još puno toga. Jedna od važnih opcija je postavljanje vlastite nadzorne stanice. Synology je svoje rješenje Surveillance Station razvijao više od desetljeća, a tokom tog vremena postalo je jedno od boljih rješenja za nadzor.

Surveillance Station pouzdan je sistem za upravljanje videom koji radi na svim Synology NAS i NVR serverima. Omogućuje vam praćenje visoke rezolucije uživo sa više IP kamera, reprodukciju slika, uređivanje postavki kamere, povezivanje s drugim uređajima i još mnogo toga.

Rješenje je besplatno za sve korisnike Synology uređaja i može se instalirati iz operativnog sistema uređaja. Velika prednost Synologya u odnosu na konkurenciju je da nakon što postavite sistem za nadzor, nemate praktično nikakvih dodatnih troškova.

Jedna od karakteristika Synology sistema i rješenja je stalni razvoj, koji uzima u obzir mnoge želje i sugestije korisnika. Ove godine svjetlo dana će ugledati deveta verzija video nadzora Surveillance Station.

Rješenje za nadzor Synology Surveillance Station

Iskoristite prednosti naprednih mogućnosti nadzora kamera s jednostavnijim mogućnostima instalacije i proširenim mogućnostima koje pokreće umjetna inteligencija. Upoznajte najnaprednije i najsigurnije rješenje za praćenje dizajnirano za vaš Synology sistem.

Gledajte prenose uživo s više kamera u isto vrijeme. Uz Live View Analytics možete pratiti sumnjive događaje koji se automatski prikazuju prema unaprijed definisanim kriterijima u Live Viewu i e-karti.

Postavite različite načine snimanja kako bi odgovarali vašim zahtjevima i uporedite snimke snimljene različitim kamerama u isto vrijeme. Takođe možete analizirati događaje u aplikaciji Smart Search i osigurati pouzdanost izvezenih datoteka uz pomoć Synology Evidence Integrity Authenticator.

Uz Surveillance Station možete koristiti širok raspon dodataka i njihovih odlika. Rješenje podržava više od 7.600 modela kamera različitih proizvođača, uključujući »Fisheye«, PZT i kamere s više leća. Digitalni izlaz omogućuje vam da ručno aktivirate odabrane funkcije, kao što su kontrola alarma i detektora te magnetske brave. Povezivanjem IP zvučnika možete uspostaviti i dvosmjernu audio komunikaciju.

Synology vam pomaže zaštititi osjetljive podatke nadzora od zlonamjernih napada i virusa pomoću AES-256 enkripcije.

Osim ličnog računara, za pristup upravljačkom sistemu možete koristiti i mobilne uređaje s operativnim sistemom iOS ili Android.

Poboljšajte analizu svog nadzornog snimka pomoću naprednih algoritama s umjetnom inteligencijom i moćnim karakteristikama u stvarnom vremenu, uključujući otkrivanje ljudi i vozila, prepoznavanje lica i praćenje popunjenosti.

Nadzorni sistem Synology u praksi

Pročitajte studiju slučaja.

Primjer dobre prakse

AlphaGraphics

AlphaGraphics Boston stekao je konkurentsku prednost na tržištu izdavaštva knjiga kupovinom Kyocera TASKalfa Pro 15000c Inkjet proizvodnog štampača. Uređaj je kompaniji dao brže performanse i veću fleksibilnost, što je ključno za proizvodne inkjet štampače niske do srednje klase.

Pročitajte cijeli članak

Želite li saznati više o sistemima upravljanja Synology?

Pozivamo vas da nas nazovete i rado ćemo odgovoriti na sva vaša pitanja o rješenju Synology Surveillance Station i nadzornim sistemima.