Upravljanje štampe

Kontrola štampe

Rešitve za upravljanje tiskanja.
Rešitve za oddaljeno upravljanje naprav.

Optimizacija štampe

Managed Document Services ali storitve upravljanja z dokumenti.

Produkcijska štampa

Kyocera TASKalfa Pro 15000c - Inkjet je prihodnost.

Upravljanje dokumentima

Digitalizacija poslovanja

Rešitve, ki pomagajo podjetjem, da so bolj agilna, prilagodljiva in učinkovita.

DMS

Sistemi za upravljanje z dokumenti omogočajo strukturirano hrambo podatkov.

IKT usluge

Zaštita podataka

Najbolj učinkovita zaščita pred izgubo podatkov je varnostno kopiranje.

Virtualizacija Synology

Izkoristite možnosti, ki jih ponujajo navidezna okolja.

Štampači

Kyocera

Laserski tiskalniki in multifunkcijske naprave.

Epson štampači

Inkjet tiskalniki in multifunkcijske naprave.

CITIZEN

Termični tiskalniki in tiskalniki na termični transfer.

Poslužitelji NAS

Synology

Rešitve za hrambo in varovanje podatkov ter nadzorne sisteme.

MREŽNA OPREMA

Wi-Fi ruteri

Ponudba ruterjev Synology za nemoten dostop do spleta.

Skenerji

Plustek

Poslovni skenerji v formatih A4 in A3 in prenosni skenerji.

CZUR

Knjižni skenerji - ni potrebno razdirati vezave.

Podrška Synology

Podrška Synology ...

Opšti uslovi poslovanja

Opšti uslovi poslovanja ...

O preduzeću Xenon forte Montenegro

Xenon forte Podgorica ...

Novosti

Novosti iz programa XF

Kontakt

Kontaktirajte nas...

020 260 994

AlphaGraphics

AlphaGraphics Boston stekao je konkurentsku prednost na tržištu izdavaštva knjiga kupovinom Kyocera TASKalfa Pro 15000c Inkjet proizvodnog štampača. Uređaj je kompaniji dao brže performanse i veću fleksibilnost, što je ključno za proizvodne inkjet štampače niske do srednje klase.
Inkjet produkcijski tiskalnik Kyocera TASKalfa Pro 15000c

AlphaGraphics Boston stekao je konkurentsku prednost na tržištu izdavaštva knjiga kupovinom Kyocera Pro 15000c Inkjet proizvodnog pisača.

Američki ogranak japanske korporacije Kyocera nastavlja sa osvajanjem značajnog tržišnog udjela na području proizvodne štampe u SAD-u sa uređajem TASKalfa Pro 15000c. Nekoliko malih i srednjih preduzeća odlučilo je provjeriti kako uređaj donosi revoluciju u industriji, uključujući AlphaGraphics Boston, vrhunsku marketinšku i štamparsku kompaniju koja opslužuje područja Bostona, Walthama i Woburna u Massachusettsu. Nude razne usluge koje uključuju potpunu digitalnu i ofset štampu, štampu velikog formata i usluge slanja poštom, usluge punjenja i distribucije.

Od instalacije Pro 15000c, AlphaGraphics je postigao veliki uspjeh na tržištu proizvodne štampe. Kyocerin “Cut-Sheet” Inkjet štampač, poznat po svojoj pouzdanosti i dosljednosti štampe, daje AlphaGraphicsu, vodećoj kompaniji za usluge štampe u regiji, još bolje šanse za dobijanje velikih narudžbi za štampu.

Kada su prekidi lanca u snabdijevanju u cijeloj industriji i kasnija kašnjenja predstavljali rizik za produktivnost, AlphaGraphics se obratio lokalnoj ovlaštenoj tvrtki Kyocera NetPrint Solutions Inc. kako bi riješio svoj najveći poslovni izazov. “Znali smo da drugi proizvođači koriste Kyocera glave za štampu, ali kada smo pogledali Pro 15000c, shvatili smo da Kyocera ima brži motor i bolje ulagače,” objašnjavaju Carmine i Victoria Camerato, suvlasnici AlphaGraphics Boston. “Brzo smo testirali i potvrdili izvanredan kvalitet štampe Pro 15000c, a za nekoliko sedmica uređaj smo instalirali i pokrenuli.”

U svojim izjavama kupci ističu promjene koje je štampač Pro 15000c donio u okruženje proizvodne štampe. Victoria Camerato objašnjava: “Instalirali smo Pro 15000c krajem 2021. i do sada smo impresionirani njegovim performansama. Kvalitet je fantastičan, i gotovo da nema odustajanja. NetPrint Solutions i Kyocera bili su sjajni partneri. Kao vlasnici dodatnih AlphaGraphics lokacija u Walthamu i Woburnu, planiramo kupiti još jednu jedinicu u bliskoj budućnosti.”

Chris Miller, osnivač NetPrint Solutions Inc., dodaje: “Kada kombinujete iznimni kvalitet sa niskim troškom vlasništva, Pro 15000c omogućuje kompanijama poput Camerata prodor na tržište, ponudu kompletne usluge na jednom mjestu i povećanje prihoda.”

Nakon što je instaliran, Pro 15000c koristi tinte visoke gustoće i mogućnost da kupcima ponudi niz formata gotovih proizvoda otvorio je vrata novim mogućnostima za AlphaGraphics, posebno u izdavaštvu knjiga. Vodeća energetska efikasnost u sektoru takođe doprinosi nižim operativnim troškovima uz smanjenje ugljičnog otiska. Pro 15000c koristi manje energije nego druge proizvodne prese. U krajnjem, uređaj je AlphaGraphicsu dao bržu izvođenje i veću fleksibilnost, što je ključno za proizvodne tintne štampače niske do srednje klase.

“U prošlosti, budući da smo u potpunosti zavisili od uređaja za toner, nismo bili toliko konkurentni”, kaže Carmine Camerato. “Sada možemo štampati ​​brže, smanjiti varijabilne troškove i lako se takmičiti s većim dobavljačima te nadmašiti konkurenciju kada je u pitanju kvalitet i vrijeme obrade.”

Od lansiranja 2020. godine, TASKalfa Pro 15000c premašila je prodaju i očekivanja kupaca u Sjedinjenim Državama. “Strateški smo ciljali na tržište kako bismo popunili prazninu gdje se pristupačnost susrijeće s velikom količinom”, kaže Michael Poulin, Kyocerin direktor marketinga. „Ovaj uređaj namijenjen je kompanijama koje planiraju obim štampe do 3 miliona komada mjesečno. Uređaj je takođe snažan dodatak postojećoj infrastrukturi kada želite povećati produktivnost.” Puolin je dodao: “Inkjet tehnologija učinila je digitalnu štampu konkurentnijom nego ikad prije i Pro 15000c zadovoljava potrebe velike većine kupaca na tržištu. ”

Više informacija o TASKalfa Pro 15000c štampaču –>

zadnje vijesti

Novosti iz svijeta upravljanja dokumentima i podacima.

25.08.2022

AlphaGraphics

AlphaGraphics Boston stekao je konkurentsku prednost na tržištu izdavaštva knjiga kupovinom Kyocera TASKalfa Pro 15000c Inkjet proizvodnog štampača. Uređaj je kompaniji dao brže performanse i veću fleksibilnost, što je ključno za proizvodne inkjet štampače niske do srednje klase.

Pročitajte cijeli članak

Zanima vas još sličnih sadržaja?

Pretplatite se na našu mailing listu i budite uvijek u toku u područjima digitalizacije, upravljanja dokumentima, ispisa, zaštite podataka itd.