Programska rješenja

Upravljanje štampe

Kontrola štampe

Rješenja za upravljanje štampom
Rješenja za daljinsko upravljanje uređajima

Optimizacija štampe

Managed Document Services ili usluge upravljanja dokumentima

Produkcijska štampa

Kyocera TASKalfa Pro 15000c - Inkjet je budućnost

Upravljanje dokumentima

Digitalizacija poslovanja

Rješenja koja pomažu preduzećima da budu efikasnija i fleksibilnija

DMS

Sistemi za upravljanje dokumentima omogućavaju struktuisanu čuvanje podataka

ICT usluge

Zaštita podataka

Najefikasnija zaštita od gubitka podataka je sigurnosno kopiranje

Virtualizacija Synology

Iskoristite mogućnosti koje nude virtuelna okruženja

Uređaji

Štampači i multifunkcijski uređaji

Kyocera

Laserski štampači i multifunkcijski uređaji

Epson štampači

Inkjet štampači i multifunkcijski uređaji

CITIZEN

Termalni i termo štampači

NAS SERVERI

Synology

Rješenja za čuvanje i zaštitu podataka te sistema za video nadzor

MREŽNA OPREMA

Wi-Fi ruteri

Ponuda Synology rutera za neprekinuti pristup webu

Skeneri

Plustek

Poslovni skeneri A4 i A3 formata i prenosni skeneri

CZUR

Skeneri za knjige - bez trganja uveza

Podrška
Podrška Synology

Centar za korisničku podršku, narudžba servisa i baza znanja

Opšti uslovi poslovanja

Opšti uslovi, koji vrijede za sve isporuke i ponude preduzeća

O nama
O preduzeću Xenon forte Montenegro

Osnovne informacije o preduzeću Xenon forte Montenegro

Novosti

Novosti iz programa XF

Kontakt

Kontaktirajte nas, odgovorićemo Vam u najkraćem mogućem roku

020 260 994

Na Hunkeler Innovationdays 2023, Kyocera će otkriti svoju viziju razvoja inkjet proizvodnih štampača

Na Hunkeler Innovationdays 2023, vodećem svjetskom sajmu tehnologija za štampanje, Kyocera će predstaviti svoj inkjet proizvodni štampač TASKalfa Pro 15000c. Sajam će se održati u izložbenom centru u Lucernu, Švajcarska, od 27. februara do 2. marta 2023. godine.
Inkjet produkcijski tiskalnik TASKalfa Pro 15000c

Na Hunkeler Innovationdays 2023, vodećem svjetskom sajmu tehnologija za štampanje, Kyocera će predstaviti svoj inkjet produkcijski štampač TASKalfa Pro 15000c. Sajam će se održati u izložbenom centru u Lucernu u Švajcarskoj od 27. februara do 2. marta 2023. Tako će se nakon 2019. godine, kada je sastanak posljednji put održan zbog pandemije Covid-19, cijela industrija ponovo okupiti na Innovationdays 2023.

Kyocera je odabrala ovaj događaj kao idealnu platformu za predstavljanje TASKalfa Pro 15000c, svoje prve inkjet produkcijske štamparske mašine, podržavajući ambiciju organizacije da spoji tehnologiju i ekološke aspiracije kako bi se stvorilo svjetlije sjutra. Ovaj uređaj ukazuje na Kyocerin optimizam u pogledu budućnosti i njeno pozicioniranje TASKalfa Pro 15000c kao ključnog faktora koji doprinosi održivijoj budućnosti kompanije.

„Prije svega, želim da naglasim da je cio Kyocera tim izuzetno uzbuđen zbog povratka događaja Hunkeler Innovationdays. Biće to fantastična prilika za nas da se ponovo povežemo sa prijateljima, kolegama i partnerima iz cijelog svijeta nakon što smo bili razdvojeni poslednjih nekoliko godina“, kaže Marcel Ebbenhorst, šef produkcijske štampe u Kyocera Document Solutions Europe. “Štaviše, vjerujemo da će Innovationdays biti savršena pozornica za predstavljanje TASKalfa Pro 15000c kako bismo pokazali svijetu kako želimo stvoriti svjetliju budućnost zajedno sa partnerima i kupcima.”

Produkcijski inkjet štampač za pojedinačne listove dizajniran je imajući na umu savremene poslovne izazove, kao što su optimizacija troškova, produktivnost, fleksibilnost medija i održivost. TASKalfa Pro 15000c je rješenje koje obećava redefinisanje produkcijske štampe. Promoviše poslovnu izvrsnost i probleme svojih prethodnika pretvara u nove prilike.

Tokom četiri dana Innovationdaya, učesnici će moći da vide štampač uživo kada će ga predstaviti Kyocera stručnjaci. Oni će detaljno opisati mnoge prednosti koje ovaj uređaj može ponuditi dobavljačima štampanja koji traže nove konkurentske prednosti. Posjetioci Kyocerinog izložbenog prostora moći će iz prve ruke vidjeti uzorke različitih medija koje uređaj može podnijeti. Na ovaj način će iskusiti snagu nagrađivanih glava za štampanje i zadivljujući kvalitet Kyocerinih mastila. Posjetioci koji se registruju putem interneta takođe će imati priliku zakazati privatnu prezentaciju jedan na jedan.

„Sa TASKalfa Pro 15000, svjetlije sutra počinje danas. Tehnologija koja nam omogućava da uradimo više sa manje biće ključna za izgradnju održivije budućnosti svijeta,” kaže Ebbenhorst. „TASKalfa Pro 15000c ističe se u oblastima kao što su produktivnost, kvalitet štampe, fleksibilnost medija i opcije personalizacije, dok potrošnju energije i zastoje svodi na minimum. Ovo su sastojci održivog uspjeha za dobavljače štampe koji žele da podstaknu rast i optimizuju troškove. Jedva čekam da predstava počne!”

Innovationdays 2023 obećava da će biti spektakularna proslava sektora štamparske tehnologije, okupljajući najbolje umove i rješenja u poslovanju u Švajcarskoj. Za više informacija posjetite Kyocerinu web stranicuposvećenu događaju.

Kliknite za više informacija o Inkjet produkcijskom štampaču.

zadnje vijesti

Novosti iz svijeta upravljanja dokumentima i podacima.

12.05.2023

KYOCERA je predstavila FOREARTH, inkjet tekstilni štampač

Korporacija KYOCERA predstavila je novi FOREARTH štampač, koji je dizajniran da gotovo u potpunosti eliminiše potrošnju vode prilikom štampanja robe, čime doprinosi smanjenju uticaja modne industrije na životnu sredinu.

Pročitajte cijeli članak
08.05.2023

Kyoto Prize 2023 u Oxfordu

Vlada Blavatnik, u partnerstvu sa Inamori fondacijom, 9. i 10. maja je domaćin predstavljanja dobitnika Kyoto nagrade. Kyoto nagradom, Inamori fondacija svake godine odaje priznanje pojedincima koji su pokazali izuzetna dostignuća u oblastima naprednih tehnologija, fundamentalnih naučnih disciplina, umetnosti i filozofije.

Pročitajte cijeli članak
29.03.2023

Kyocera povećava svoje ambicije na tržištu inkjet štampača

Kyocera će proširiti svoju ponudu kancelarijske i proizvodne inkjet štampe akvizicijom francuske kompanije Nixka, koju su osnovali bivši zaposleni Impike nakon što ju je zatvorio Xerox. Kyocerino preuzimanje 100% vlasništva nad Nixkom stupiće na snagu 1. aprila.

Pročitajte cijeli članak

Zanima vas još sličnih sadržaja?

Pretplatite se na našu mailing listu i budite uvijek u toku u područjima digitalizacije, upravljanja dokumentima, ispisa, zaštite podataka itd.