Upravljanje štampe

Kontrola štampe

Rešitve za upravljanje tiskanja.
Rešitve za oddaljeno upravljanje naprav.

Optimizacija štampe

Managed Document Services ali storitve upravljanja z dokumenti.

Produkcijska štampa

Kyocera TASKalfa Pro 15000c - Inkjet je prihodnost.

Upravljanje dokumentima

Digitalizacija poslovanja

Rešitve, ki pomagajo podjetjem, da so bolj agilna, prilagodljiva in učinkovita.

DMS

Sistemi za upravljanje z dokumenti omogočajo strukturirano hrambo podatkov.

IKT usluge

Zaštita podataka

Najbolj učinkovita zaščita pred izgubo podatkov je varnostno kopiranje.

Virtualizacija Synology

Izkoristite možnosti, ki jih ponujajo navidezna okolja.

Štampači

Kyocera

Laserski tiskalniki in multifunkcijske naprave.

Epson štampači

Inkjet tiskalniki in multifunkcijske naprave.

CITIZEN

Termični tiskalniki in tiskalniki na termični transfer.

Poslužitelji NAS

Synology

Rešitve za hrambo in varovanje podatkov ter nadzorne sisteme.

MREŽNA OPREMA

Wi-Fi ruteri

Ponudba ruterjev Synology za nemoten dostop do spleta.

Skenerji

Plustek

Poslovni skenerji v formatih A4 in A3 in prenosni skenerji.

CZUR

Knjižni skenerji - ni potrebno razdirati vezave.

Podrška Synology

Podrška Synology ...

Opšti uslovi poslovanja

Opšti uslovi poslovanja ...

O preduzeću Xenon forte Montenegro

Xenon forte Podgorica ...

Novosti

Novosti iz programa XF

Kontakt

Kontaktirajte nas...

020 260 994

Keypoint Intelligence potvrđuje sigurnost Kyocera uređaja

Serija TASKalfa 3554ci može se pohvaliti sigurnošću koja prevazilazi industrijske standarde. Deset Kyocera A3 MFP-ova iz serije TASKalfa uspješno je prošlo rigorozni program testiranja BLI Security Validation Test, kompanije Keypoint Intelligence.
BLI Security Validation Test podjetja Keypoint Intelligence

Serija TASKalfa 3554ci može se pohvaliti sigurnošću koja prevazilazi industrijske standarde.

Deset Kyocera A3 MFP-ova iz serije TASKalfa 3554ci uspješno je prošlo rigorozni test provjere sigurnosti BLI Keypoint Intelligence.

Obim i složenost sigurnosnih prijetnji sa kojima se suočavaju današnje organizacije povećavaju se iz dana u dan. Potreba za robusnom zaštitom podataka nikada nije bila veća – uređaji koje proizvodi Kyocera Document Solutions, Inc. poznati su po nadstandardnoj zaštiti podataka u procesu obrade dokumenata, što su potvrdili i stručnjaci ispitne laboratorije.

Kyocera je prestižni brend i dobio je certifikat Keypoint Intelligence Security Validation Testing na konferenciji REIMAGINE, koja se održala između 1. i 3. juna 2022. u San Antoniju, Teksas.

Na dodjeli nagrada, Anthony Sci, predsjednik i izvršni direktor Keypoint Intelligence, objasnio je dvosmjerni proces sigurnosnog testiranja u kojem Keypoint Intelligence i njegov partner za testiranje Accenture Security testiraju uređaje automatizovanim sajber napadima i praktičnim pokušajem da prodru u sistem uređaja. .

Što se tiče vrijednosti procjene, Sci je rekao: „Keypointov proces procjene je zaista dobar način da provjerite da li je oprema sigurna za prodaju. Kyocera TASKalfa 3554ci je odlično prošao test. Nisu otkriveni sigurnosni propusti.”

Ocjena se odnosi na deset modela iz serije TASKalfa 3554ci

Obraćajući se velikom broju američkih trgovaca kancelarijskom opremom, Sci je objasnio važnost ovog priznanja: „Mislim da je u našoj zajednici trgovaca važno da kompanija stekne konkurentsku prednost. Proizvođači su zaslužili certifikat, a prodavači ga s ponosom mogu predstaviti svojim kupcima.”

Jedna takva konkurentska prednost Kyocera uređaja je da sistemski softver serije TASKalfa 3554ci već ima napredni nivo sigurnosne zaštite ugrađen u standardnu ​​konfiguraciju, što smanjuje šanse za ljudske greške i druge sigurnosne prijetnje. Provjerena serija uređaja osigurava izuzetnu zaštitu podataka od samog početka.

Hironori Ando, ​​predsjednik Kyocera Document Solutions, Inc. rekao je nakon dobijanja nagrade: „Veoma smo ponosni na ovu nagradu. Uloženo je mnogo napornog rada kako bismo osigurali da naši proizvodi dosljedno ispunjavaju najviše standarde u pogledu kvaliteta i sigurnosti podataka.”

Ponovio je važnost sigurnosti u današnjem poslovnom svijetu: „Organizacije se suočavaju s novim talasom prijetnji sajber sigurnosti i nema mjesta samozadovoljstvu. Kyocera će nastaviti sa inovacijama kako bi osigurala najbolju moguću zaštitu podataka za naše klijente.”

O priznanju, Kyocerin predsjednik je ponosno dodao: „Dobijanje ovakvog priznanja je izvanredan događaj koji nam govori da radimo dobre stvari sa TASKalfa uređajima. Sada smo spremni da ciljamo još više.”

Više o seriji Kyocera TASKalfa 3554ci možete pročitati na našoj web stranici.

zadnje vijesti

Novosti iz svijeta upravljanja dokumentima i podacima.

12.05.2023

KYOCERA je predstavila FOREARTH, inkjet tekstilni štampač

Korporacija KYOCERA predstavila je novi FOREARTH štampač, koji je dizajniran da gotovo u potpunosti eliminiše potrošnju vode prilikom štampanja robe, čime doprinosi smanjenju uticaja modne industrije na životnu sredinu.

Pročitajte cijeli članak
08.05.2023

Kyoto Prize 2023 u Oxfordu

Vlada Blavatnik, u partnerstvu sa Inamori fondacijom, 9. i 10. maja je domaćin predstavljanja dobitnika Kyoto nagrade. Kyoto nagradom, Inamori fondacija svake godine odaje priznanje pojedincima koji su pokazali izuzetna dostignuća u oblastima naprednih tehnologija, fundamentalnih naučnih disciplina, umetnosti i filozofije.

Pročitajte cijeli članak
29.03.2023

Kyocera povećava svoje ambicije na tržištu inkjet štampača

Kyocera će proširiti svoju ponudu kancelarijske i proizvodne inkjet štampe akvizicijom francuske kompanije Nixka, koju su osnovali bivši zaposleni Impike nakon što ju je zatvorio Xerox. Kyocerino preuzimanje 100% vlasništva nad Nixkom stupiće na snagu 1. aprila.

Pročitajte cijeli članak

Zanima vas još sličnih sadržaja?

Pretplatite se na našu mailing listu i budite uvijek u toku u područjima digitalizacije, upravljanja dokumentima, ispisa, zaštite podataka itd.