Avtoriziran distributer za Kyocera
 ONLINE KATALOG
 DODATNE INFORMACIJE
 KYOCERA
 PREUZIMANJE DATOTEKA
 O nama
Skrči       

Xenon Forte  Montenegro d.o.o. je uvoznik i distributer proizvoda renomirane japanske kompanije Kyocera koja je proizvođač laserskih štampača i digitalnih fotokopirnih multifunkcijskih uređaja. Zbog visoke kvalitete i primjenjivosti tih proizvoda,komapnija se popela na zavidno treće mjesto po prodavanosti u Evropi a u nekim je zemljama i na prvom mjestu u određenim grupama proizvoda.

U Njemačkoj je druga po ukupnom prometu laserskih štampača. To i nije čudno ako se pogledaju testovi stranih nezavisnih kuća gdje Kyocera redovito zauzima prvo mjesto.

Osim zavidne kvalitete, proizvodi kompanije Kyocera se odlikuju i nizom drugih prednosti. Tu spadaju velika štedljivost, nadogradivost, dizajn,neograničena povezivost, upravljivost, PRESCRIBE skriptni jezik i ekologija.

Na području Crne Gore imamo više firmi partnera za prodaju i servis.
 

 Opšti podaci
       

XENON FORTE – MONTENEGRO
Cetinjski put bb, Donja Gorica
81000 Podgorica

 

Tel.: +382 (0) 20 260 994

Email: prodaja@xenon-forte.me

PDV BROJ: 30/31-09928-4

PIB : 02810972


Transakcijski računi:

  • Podgorička Banka:           550-11796-03
  • Hipotekarna Banka:         520-13167-53

 

 XENON FORTE
 E-NOVOSTI
       


Želite biti obaviješteni o novostima?
Prijavite se za e-novosti!

 NOVOSTI
       

29.08.2014
KYOCERA NA JUBILARNOM SARAJEVO FILM FESTIVALU

Sarajevo film festival je u jubilarnom izdanju prikazao rekordnih 247 filmova, u takmičarskom programu se za nagradu Srce Sarajeva natjecalo devet filmova iz šire regije. Međunarodni žiri, pod vođstvom mađarskog režisera Bele Tarra, je nagradio tursko-francusko-njemačku koprodukciju Pjesma moje mame, režisera Erola Mintasa. Za najboljeg glumca izabran je Feyyaz Duma. Kao najbolja glumica je nagrađena Mari Kitia za ulogu u gruzijskom filmu Patardzlebi (Nevjeste) u režiji Tinatin Kajrišvili.

06.08.2014
Kyocera Document Solutions i ove godine među sponzorima Sarajevo Film Festivala

Ove godine, Sarajevo Film Festival je u znaku proslave 20. godina rada. Jedan od vodećih kulturnih događaja u regionu održava se 15-23. augusta i počinje projekcijom dokumentarnog filma »Mostovi Sarajeva« djelom 13. renomiranih evropskih reditelja. Kyocera je ponovo među zlatnim sponzorima festivala.

02.10.2013
Kyocera noževi velika pomoć u istraživačkim projektima

Projekt norveške Vlade sa zemaljama Balkana sa ciljem očuvanja genetičkih resursa regije u  svom istraživanju koristi i Kyocera oštrice od napredne keramike. Razlog je to što su to Kyocera noževi napravljeni od materijala kao što su napredna keramika ili karbon i koji ne ostavljaju mikroelemente na hrani.

09.09.2013
KYOCERA A4 crno bijeli uređaji ponovo dobitnici dvije prestižne BLI nagrade »Izbor ljeta«

Dva uređaja iz serije ECOSYS, su ponovno primili priznanje »Izbor ljeta«, koje dodjeljuje laboratorij za testiranje uređaja za štampu Buyers Lab (BLI).

27.08.2013
Kyocera Document Solutions i ove godine sponzor Sarajevo Film Festivala

Na crvenom tepihu svečanog otvaranja Sarajevo Film Festivala među brojnim gostima bili su i predstavnici japanske korporacije Kyocera Document Solutions, koja je u saradnji sa svojim partnerom, Xenon forte Sarajevo kao zlatni sponzor i ove godine podržala Sarajevo Film Festival


© 2011 XENON-FORTE MONTENEGRO