Avtoriziran distributer za Kyocera
 ONLINE KATALOG
 DODATNE INFORMACIJE
 KYOCERA
 PREUZIMANJE DATOTEKA
 KYOCERA A4 crno bijeli uređaji ponovo dobitnici dvije prestižne BLI nagrade »Izbor ljeta«
       
KYOCERA A4 crno bijeli uređaji ponovo dobitnici dvije prestižne BLI nagrade »Izbor ljeta«

Kyocera Document Solutions, jedan od vodećih svjetskih ponuđača rješenja za upravljenje dokumentima, je ponosno objavila, da su dva uređaja iz serije ECOSYS, ponovno primili priznanje »Izbor ljeta«, koje dodjeljuje laboratorij za testiranje uređaja za štampu Buyers Lab (BLI). BLI je nagradio uređaje Kyocera Ecosys FS-4100DN i FS-4200DN sa izborom ljeta 2013, kao izuzetne A4 crno-bijele štampače namijenjene radnim grupama srednje veličine.

Štampači Kyocera, serije Ecosys su do sada primili više BLI nagrada. Pored FS4300DN, su FS-4100DN i FS-4200DN pohvaljeni za razne mogućnosti koje poboljšavaju radne procese, pružaju kvalitetan ispis, brzinu štampe i nizak TCO (Ukupni troškovi vlasništva). Posebno je bila pohvaljena nova pogonska aplikacija za naprednu upotrebu raznih mogućnosti i jednostavnost upotrebe.

U dvomjesečnom BLI-jevem strogom i temeljitom testu izdržljivosti su uređaji FS-4100DN i FS-4200DN uradili 100.000 i 125.000 stranica, bez potrebe servisiranja ili zastoja papira.

Visoka efikasnost uz minimalan uticaj na okolinu
FS-4100DN, uređaj brzine štampe 45 stranica u minuti je iskazao veliku efikasnost i natprosječnu brzinu ispisa prve stranice u PostScript-u.
Kvaliteta štampe je nužna potreba te je FS-4200DN  bio pohvaljen za izuzetno oštar kvalitet, punu paletu polutonova i potpuno crnim nanosom crne boje.

Kyocera je poznata po brizi za okolinu pri razvoju cijele palete svojih priozvoda, zato ne iznenađuje potvrda i od strane BLI: »Kyocera daleko prestiže sve konkurentne proizvode i ostvaruje uspjeh u smanjenju TCO i smanjenju štetnog uticaja na okolinu « izjavio je Simon Plumtree, glavni urednik za Evropu u BLI.

Berthold Hurtz, Produktni direktor u Kyocera Document Solutions Europe B.V je izjavio: «Primljena priznanja »Izbor ljeta« nam podižu samopouzdanje i jača uvjerenje da naši korisnici i partneri dobijaju prave uređaje. Komponente dugog životnog vijeka i energetska efikasnost i ubuduće će biti u središtu naše razvojne i poslovne strategije.«

 

 
 

 XENON FORTE
 NOVOSTI
       

29.08.2014
KYOCERA NA JUBILARNOM SARAJEVO FILM FESTIVALU

Sarajevo film festival je u jubilarnom izdanju prikazao rekordnih 247 filmova, u takmičarskom programu se za nagradu Srce Sarajeva natjecalo devet filmova iz šire regije. Međunarodni žiri, pod vođstvom mađarskog režisera Bele Tarra, je nagradio tursko-francusko-njemačku koprodukciju Pjesma moje mame, režisera Erola Mintasa. Za najboljeg glumca izabran je Feyyaz Duma. Kao najbolja glumica je nagrađena Mari Kitia za ulogu u gruzijskom filmu Patardzlebi (Nevjeste) u režiji Tinatin Kajrišvili.

06.08.2014
Kyocera Document Solutions i ove godine među sponzorima Sarajevo Film Festivala

Ove godine, Sarajevo Film Festival je u znaku proslave 20. godina rada. Jedan od vodećih kulturnih događaja u regionu održava se 15-23. augusta i počinje projekcijom dokumentarnog filma »Mostovi Sarajeva« djelom 13. renomiranih evropskih reditelja. Kyocera je ponovo među zlatnim sponzorima festivala.

02.10.2013
Kyocera noževi velika pomoć u istraživačkim projektima

Projekt norveške Vlade sa zemaljama Balkana sa ciljem očuvanja genetičkih resursa regije u  svom istraživanju koristi i Kyocera oštrice od napredne keramike. Razlog je to što su to Kyocera noževi napravljeni od materijala kao što su napredna keramika ili karbon i koji ne ostavljaju mikroelemente na hrani.

09.09.2013
KYOCERA A4 crno bijeli uređaji ponovo dobitnici dvije prestižne BLI nagrade »Izbor ljeta«

Dva uređaja iz serije ECOSYS, su ponovno primili priznanje »Izbor ljeta«, koje dodjeljuje laboratorij za testiranje uređaja za štampu Buyers Lab (BLI).

27.08.2013
Kyocera Document Solutions i ove godine sponzor Sarajevo Film Festivala

Na crvenom tepihu svečanog otvaranja Sarajevo Film Festivala među brojnim gostima bili su i predstavnici japanske korporacije Kyocera Document Solutions, koja je u saradnji sa svojim partnerom, Xenon forte Sarajevo kao zlatni sponzor i ove godine podržala Sarajevo Film Festival

 E-NOVOSTI
       


Želite biti obaviješteni o novostima?
Prijavite se za e-novosti!


© 2011 XENON-FORTE MONTENEGRO