Avtoriziran distributer za Kyocera
 ONLINE KATALOG
 DODATNE INFORMACIJE
 KYOCERA
 PREUZIMANJE DATOTEKA
 Dodatne informacije o štampačima
       

Kyocera štampači ujedinjuju nevjerovatano pozitivan omjer kvalitete i cijene. U punudi je široki izbor različitih modela brzine od 18 do 51 stranice u minuti i formata papira A4, A3 i A0.

Kada su u pitanju troškovi, potrebno je uzeti u obzir sve troškove koji nastaju pri predviđenoj upotrebi štampača za vrijeme njegovog životnog vijeka. U te troškove nije uračunata samo nabavka uređaja, već je potrebno dodati troškove svih potrošnih dijelova kao što su valjci i toneri. To nazivamo (eng.) Total Cost of Ownership (TCO) ili ukupni trošak vlasništva. Kyocera Mita štampači imaju najniže troškove ispisa u svim kategorijama koji s obzirom na konkurenciju mogu biti niži od 25% do 200% i više.

U štampače su ugrađene komponente s dugim životnim vijekom. Valjak (drum) je izrađen od amorfnog silicija (ASI) i ima garanciju proizvođača od 100.000 do 500.000 stranica ili 3 godine. Kyocera Mita štampači imaju 2 godine garancije proizvođača, koje se može produžiti na 5 godina (KYOLIFE).

Štampači koriste ECOSYS tehnologiju koja pruža uštede u potrošnji materijala i energije, te zaštitu okoline..

Kyocera Mita štampači su modularni. Opremaju se jednostavno sa dodatnim ladicama za papir, dupleksom za dvostrani ispis, te različitim vrstama uvlakača, finišera, sortirki, tako da štampač može biti posebno prilagođen Vašim potrebama. Neki modeli već serijski imaju ugrađene print kartice, a drugi modeli kartica se mogu dodatno ugraditi.

Osim toga, Kyocera laserski štampači imaju veliki broj prednosti: oni mogu emulirati Epson, HP, IBM,... štampače, podržavaju PostScript III (na nekim modelima kao opcija), koriste programski jezik PRESCRIBE II, opremljeni su snažnim procesorom, imaju ravan hod papira* i memoriju proširivu do 2048 MB

 XENON FORTE
 NOVOSTI
       

29.08.2014
KYOCERA NA JUBILARNOM SARAJEVO FILM FESTIVALU

Sarajevo film festival je u jubilarnom izdanju prikazao rekordnih 247 filmova, u takmičarskom programu se za nagradu Srce Sarajeva natjecalo devet filmova iz šire regije. Međunarodni žiri, pod vođstvom mađarskog režisera Bele Tarra, je nagradio tursko-francusko-njemačku koprodukciju Pjesma moje mame, režisera Erola Mintasa. Za najboljeg glumca izabran je Feyyaz Duma. Kao najbolja glumica je nagrađena Mari Kitia za ulogu u gruzijskom filmu Patardzlebi (Nevjeste) u režiji Tinatin Kajrišvili.

06.08.2014
Kyocera Document Solutions i ove godine među sponzorima Sarajevo Film Festivala

Ove godine, Sarajevo Film Festival je u znaku proslave 20. godina rada. Jedan od vodećih kulturnih događaja u regionu održava se 15-23. augusta i počinje projekcijom dokumentarnog filma »Mostovi Sarajeva« djelom 13. renomiranih evropskih reditelja. Kyocera je ponovo među zlatnim sponzorima festivala.

02.10.2013
Kyocera noževi velika pomoć u istraživačkim projektima

Projekt norveške Vlade sa zemaljama Balkana sa ciljem očuvanja genetičkih resursa regije u  svom istraživanju koristi i Kyocera oštrice od napredne keramike. Razlog je to što su to Kyocera noževi napravljeni od materijala kao što su napredna keramika ili karbon i koji ne ostavljaju mikroelemente na hrani.

09.09.2013
KYOCERA A4 crno bijeli uređaji ponovo dobitnici dvije prestižne BLI nagrade »Izbor ljeta«

Dva uređaja iz serije ECOSYS, su ponovno primili priznanje »Izbor ljeta«, koje dodjeljuje laboratorij za testiranje uređaja za štampu Buyers Lab (BLI).

27.08.2013
Kyocera Document Solutions i ove godine sponzor Sarajevo Film Festivala

Na crvenom tepihu svečanog otvaranja Sarajevo Film Festivala među brojnim gostima bili su i predstavnici japanske korporacije Kyocera Document Solutions, koja je u saradnji sa svojim partnerom, Xenon forte Sarajevo kao zlatni sponzor i ove godine podržala Sarajevo Film Festival

 E-NOVOSTI
       


Želite biti obaviješteni o novostima?
Prijavite se za e-novosti!


© 2011 XENON-FORTE MONTENEGRO