Avtoriziran distributer za Kyocera
 KYOCERA
 DODATNE INFORMACIJE
 PREUZIMANJE DATOTEKA
 ONLINE KATALOG
 Kyocera SMART MFP
       

 Kompaktni i funkcionalni uređaji za svaki zadatak
       

Kyocerini A3 ECOSYS MFP uređaji bazirani na SMARTtech tehnologiji (Simple Management and Replacement Technology) osiguravaju maksimalnu jednostavnost upotrebe i upravljanja uređajima. Idealni su za sva poslovna okruženja gdje je potreban minimum zastoja i maksimum produktivnosti i kvalitete.

Zahvaljujući Kyocerinim dugotrajnim komponentama i SMARTtech dizajnu Vaše poslovanje sada može profitirati od štampe, kopiranja,skeniranja ili faksiranja … sve u okviru Vašeg budžeta zbog najmanjih troškova u klasi ovih uređaja.

Više informacija o SMART MFP uređajima :

Kolor SMART MFP uređaji Crnobijeli SMART MFP uređaji
FS-C8020MFP FS-6025MFP
FS-C8025MFP FS-6025MFP DP
  FS-6030MFP

 

Natrag na laserske štampače                              Natrag na multifunkcijske uređaje
 

 

 XENON FORTE
 E-NOVOSTI
       


Želite biti obaviješteni o novostima?
Prijavite se za e-novosti!

 NOVOSTI
       

29.08.2014
KYOCERA NA JUBILARNOM SARAJEVO FILM FESTIVALU

Sarajevo film festival je u jubilarnom izdanju prikazao rekordnih 247 filmova, u takmičarskom programu se za nagradu Srce Sarajeva natjecalo devet filmova iz šire regije. Međunarodni žiri, pod vođstvom mađarskog režisera Bele Tarra, je nagradio tursko-francusko-njemačku koprodukciju Pjesma moje mame, režisera Erola Mintasa. Za najboljeg glumca izabran je Feyyaz Duma. Kao najbolja glumica je nagrađena Mari Kitia za ulogu u gruzijskom filmu Patardzlebi (Nevjeste) u režiji Tinatin Kajrišvili.

06.08.2014
Kyocera Document Solutions i ove godine među sponzorima Sarajevo Film Festivala

Ove godine, Sarajevo Film Festival je u znaku proslave 20. godina rada. Jedan od vodećih kulturnih događaja u regionu održava se 15-23. augusta i počinje projekcijom dokumentarnog filma »Mostovi Sarajeva« djelom 13. renomiranih evropskih reditelja. Kyocera je ponovo među zlatnim sponzorima festivala.

02.10.2013
Kyocera noževi velika pomoć u istraživačkim projektima

Projekt norveške Vlade sa zemaljama Balkana sa ciljem očuvanja genetičkih resursa regije u  svom istraživanju koristi i Kyocera oštrice od napredne keramike. Razlog je to što su to Kyocera noževi napravljeni od materijala kao što su napredna keramika ili karbon i koji ne ostavljaju mikroelemente na hrani.

09.09.2013
KYOCERA A4 crno bijeli uređaji ponovo dobitnici dvije prestižne BLI nagrade »Izbor ljeta«

Dva uređaja iz serije ECOSYS, su ponovno primili priznanje »Izbor ljeta«, koje dodjeljuje laboratorij za testiranje uređaja za štampu Buyers Lab (BLI).

27.08.2013
Kyocera Document Solutions i ove godine sponzor Sarajevo Film Festivala

Na crvenom tepihu svečanog otvaranja Sarajevo Film Festivala među brojnim gostima bili su i predstavnici japanske korporacije Kyocera Document Solutions, koja je u saradnji sa svojim partnerom, Xenon forte Sarajevo kao zlatni sponzor i ove godine podržala Sarajevo Film Festival


© 2011 XENON-FORTE MONTENEGRO