Avtoriziran distributer za Kyocera
 PREUZIMANJE DATOTEKA
 KYOCERA
 DODATNE INFORMACIJE
 ONLINE KATALOG
 Tradicionalna pouzdanost Kyocera uređaja
       

 KYOCERA- POVJERENJE u pouzdanost i izdržljivost
       

Pouzdanost kancelarijskih uređaja je jedan od važnijuh faktora u održavanju efikasnosti firmi.

Teorijski, idealan maksimum koji u pouzdanosti možete dobiti je to da Vaš PC, štampač ili multifunkcijski uređaj ne možete koristiti samo onda kada je potreban popravak i servis- sve do momenta kada je popravak završen. Čak i u teoriji, ovo rješenje ima svoje nedostatke na koje Vi kao kupac nemate uticaja: izdržljivost uređaja, stabilnost aplikacija, kapacitet potrošnog materijala, brzina reakcije servisa itd...
Ako investirate u opremu koja ne može uraditi što je potrebno, kada, kako i koliko  želite, ta je oprema beskorisna-bez obzira na ime koje nosi.

Kyocerina tradicionalna tehnologija dugotrajnih komponenti i pouzdanosti  je dokazana u praksi. Naši štampači i multifunkcijski uređaji su testirani u nezavisnim labaratorijama širom svijeta i već tradicionalno godinama dobijaju službeno najbolje nagrade za pouzdanost, izdržljivost i najmanje troškove u industriji.

Široka lepeza Kyocera uređaja je dizajnirana da Vam neprimjetno pruži pomoć u osjetnom poboljšanju produktivnosti i smanjenju troškova u Vašem poslovanju :

Ponuda Kyocera multifunkcijskih uređaja Ponuda Kyocera Štampača
 
 

 

 E-NOVOSTI
       


Želite biti obaviješteni o novostima?
Prijavite se za e-novosti!

 NOVOSTI
       

29.08.2014
KYOCERA NA JUBILARNOM SARAJEVO FILM FESTIVALU

Sarajevo film festival je u jubilarnom izdanju prikazao rekordnih 247 filmova, u takmičarskom programu se za nagradu Srce Sarajeva natjecalo devet filmova iz šire regije. Međunarodni žiri, pod vođstvom mađarskog režisera Bele Tarra, je nagradio tursko-francusko-njemačku koprodukciju Pjesma moje mame, režisera Erola Mintasa. Za najboljeg glumca izabran je Feyyaz Duma. Kao najbolja glumica je nagrađena Mari Kitia za ulogu u gruzijskom filmu Patardzlebi (Nevjeste) u režiji Tinatin Kajrišvili.

06.08.2014
Kyocera Document Solutions i ove godine među sponzorima Sarajevo Film Festivala

Ove godine, Sarajevo Film Festival je u znaku proslave 20. godina rada. Jedan od vodećih kulturnih događaja u regionu održava se 15-23. augusta i počinje projekcijom dokumentarnog filma »Mostovi Sarajeva« djelom 13. renomiranih evropskih reditelja. Kyocera je ponovo među zlatnim sponzorima festivala.

02.10.2013
Kyocera noževi velika pomoć u istraživačkim projektima

Projekt norveške Vlade sa zemaljama Balkana sa ciljem očuvanja genetičkih resursa regije u  svom istraživanju koristi i Kyocera oštrice od napredne keramike. Razlog je to što su to Kyocera noževi napravljeni od materijala kao što su napredna keramika ili karbon i koji ne ostavljaju mikroelemente na hrani.

09.09.2013
KYOCERA A4 crno bijeli uređaji ponovo dobitnici dvije prestižne BLI nagrade »Izbor ljeta«

Dva uređaja iz serije ECOSYS, su ponovno primili priznanje »Izbor ljeta«, koje dodjeljuje laboratorij za testiranje uređaja za štampu Buyers Lab (BLI).

27.08.2013
Kyocera Document Solutions i ove godine sponzor Sarajevo Film Festivala

Na crvenom tepihu svečanog otvaranja Sarajevo Film Festivala među brojnim gostima bili su i predstavnici japanske korporacije Kyocera Document Solutions, koja je u saradnji sa svojim partnerom, Xenon forte Sarajevo kao zlatni sponzor i ove godine podržala Sarajevo Film Festival

 XENON FORTE

© 2011 XENON-FORTE MONTENEGRO