Avtoriziran distributer za Kyocera
 ONLINE KATALOG
 DODATNE INFORMACIJE
 KYOCERA
 PREUZIMANJE DATOTEKA
 Multifunkcijski uređaji
       

Spajanje korporacija Kyocera i Mita urodilo je udruženom stručnošču koja izvire iz dugogodišnjeg istraživanja u svakoj od korporacija, kao i nizom proizvoda koji kombinuju zajedničke prednosti, pouzdanost i kvalitet.

Multifunkcijski uređaji Kyocera Mita spajaju nevjerovatan kvalitet i dobru cijenu. Odlikuje ih široka paleta različitih modela brzine od 15 do 150 stranica u minuti i formata A4, A3 i A0+.

Multifunkcijski uređaji Kyocera Mita su modularni i koriste veliki broj naprednih funkcija digitalnoga kopiranja:

 • Automatsko uvlačenje originala 
 • Jednostruko skeniranje, višestruko kopiranje
 • Zum od 25% do 400%
 • Puno memorije uz mogućnost nadogradnje
 • Konsolidacija kopija originala
 • Križno (cross) sortiranje
 • Kontrola kopiranja putem ID koda do 1.000 korisnika
 • Heftanje, izrada brošura i bušenje dokumenata nikad nije bilo jednostavnije

Proširiti ih je lako u:

 • Uspješne mrežne štampače sa svim prednostima laserskih štampača Kyocera Mita
 • Fax uređaje koji mogu primati i slati sa računara faxove prema standardu Super G3
 • Mrežne skenere koji prenose sadržaj skeniranih dokumenata putem mreže i šalju na email ili u dodijeljeni direktorij na računaru direktno sa multifunkcijskog uređaja

Uz sve funkcije, držeći se svoje korporativne filozofije, u multifunkcijske uređaje ugrađujemo komponente sa dugim životnim vijekom, niskim operativnim troškovima i održavanjem. Servisni intervali su produženi na 600.000 stranica.

 XENON FORTE
 NOVOSTI
       

29.08.2014
KYOCERA NA JUBILARNOM SARAJEVO FILM FESTIVALU

Sarajevo film festival je u jubilarnom izdanju prikazao rekordnih 247 filmova, u takmičarskom programu se za nagradu Srce Sarajeva natjecalo devet filmova iz šire regije. Međunarodni žiri, pod vođstvom mađarskog režisera Bele Tarra, je nagradio tursko-francusko-njemačku koprodukciju Pjesma moje mame, režisera Erola Mintasa. Za najboljeg glumca izabran je Feyyaz Duma. Kao najbolja glumica je nagrađena Mari Kitia za ulogu u gruzijskom filmu Patardzlebi (Nevjeste) u režiji Tinatin Kajrišvili.

06.08.2014
Kyocera Document Solutions i ove godine među sponzorima Sarajevo Film Festivala

Ove godine, Sarajevo Film Festival je u znaku proslave 20. godina rada. Jedan od vodećih kulturnih događaja u regionu održava se 15-23. augusta i počinje projekcijom dokumentarnog filma »Mostovi Sarajeva« djelom 13. renomiranih evropskih reditelja. Kyocera je ponovo među zlatnim sponzorima festivala.

02.10.2013
Kyocera noževi velika pomoć u istraživačkim projektima

Projekt norveške Vlade sa zemaljama Balkana sa ciljem očuvanja genetičkih resursa regije u  svom istraživanju koristi i Kyocera oštrice od napredne keramike. Razlog je to što su to Kyocera noževi napravljeni od materijala kao što su napredna keramika ili karbon i koji ne ostavljaju mikroelemente na hrani.

09.09.2013
KYOCERA A4 crno bijeli uređaji ponovo dobitnici dvije prestižne BLI nagrade »Izbor ljeta«

Dva uređaja iz serije ECOSYS, su ponovno primili priznanje »Izbor ljeta«, koje dodjeljuje laboratorij za testiranje uređaja za štampu Buyers Lab (BLI).

27.08.2013
Kyocera Document Solutions i ove godine sponzor Sarajevo Film Festivala

Na crvenom tepihu svečanog otvaranja Sarajevo Film Festivala među brojnim gostima bili su i predstavnici japanske korporacije Kyocera Document Solutions, koja je u saradnji sa svojim partnerom, Xenon forte Sarajevo kao zlatni sponzor i ove godine podržala Sarajevo Film Festival

 E-NOVOSTI
       


Želite biti obaviješteni o novostima?
Prijavite se za e-novosti!


© 2011 XENON-FORTE MONTENEGRO