sl-SIen-GBhr-HRhr-BAsr-Latn-ME

PC Magazine dodjelio nagradu Editors ’Choice knjižnom skeneru CZUR ET16 Plus

CZUR, globalni proizvođač pametnih hardverskih rješenja, koji je prisutan u više od 30 zemalja, dobio je nagradu ''Izbor urednika'' od strane renomiranog informatičkog časopisa PC Magazine za pametni knjižni skener CZUR ET16 Plus za izdavačku ponudu s brzinom skeniranja, širokim rasponom funkcionalnosti i svestranosti.

Nagradu je zaradio u konkurenciji od hiljadu sličnih proizvoda koji su testirani u laboratoriji časopisa PC Magazine. Ocjenjivano je nekoliko aspekata: izgled, hardver, svojstva softvera te mogućnosti skeniranja. Urednici PC Magazine posebno su pohvalili softverske funkcije uređaja i postupak skeniranja. Tony Hoffman, urednik PC Magazine potvrdio je efikasnost pametnog skenera knjiga CZUR ET16 Plus: „Kvalitet skeniranja, brzina, brojne funkcionalnosti i svestranosti odlike su zbog kojih je uređaj zaradio izbor od strane naših urednika.”

Model pametnog skenera CZUR ET16 Plus prezentovan je u septembru 2017.godine, a zahvaljujući tehnologiji zakrivljene ivice se krivuljom poravnanja skeniraju u novom području. Tehnologija omogućuje uređaju efikasno skeniranje spojenih dokumenata. Model ET16 Plus može se pohvaliti robusnim softverom sa najsavremenijim funkcijama. Kvalitet ET16 Plus pohvalili su poznati You Tube bloger Dan Nessel i Salih Sarikaya, web tester tehnoloških uređaja.

ET16 Plus pregled na DadDoes: https://youtu.be/XPwrvRfR1jk?list=PLIb7UmgRg2xPaVyKvPPKgT8JDIey2TGfb.

Skeneri, s povremenim tehnološkim nadogradnjama, prisutni su već gotovo 30 godina na tržištu. Korisnici nisu imali efikasne alternative za komplikovane sisteme skeniranja. Kang Zhou, osnivač kompanije CZUR TECH, počeo je razvijati ideju primjene istih već u srednjoj školi. Kasnije su on i njegovi saradnici razvili prvi pametni skener knjiga koji nije opterećen složenim procesima instalacije i upravljanja. Model ET16 Plus promijenio je tržište skenera i postavio nova mjerila kroz niz kvalitetnih funkcionalnosti i fleksibilnosti skeniranja.

Model ET16 plus koristi 32-bitni MIPS procesor s ugrađenom HD kamerom rezolucije 16MP, optičko prepoznavanje teksta (OCR) i inteligentni softver za obradu slike.

Više informacija potražite na adresi https://goo.gl/XUzQFW.


Print
Categories:
Rate this article:
No rating

Please login or register to post comments.

Name:
Email:
Subject:
Message:
x