sl-SIen-GBhr-HRhr-BAsr-Latn-ME

Takuya Marubayashi je novi predsednik Kyocera Document Solutions EMEA

Korporacija KYOCERA Document Solutions, jedna od vodećih kompanija u području upravljanja dokumentima, objavila je da je Takuya Marubayashi postao novi predsjednik organizacije odgovorne za područje Evrope, Bliskog istoka i Afrike. Pod novom Upravom, korporacija će nastaviti pružati podršku i isporučivati kvalitetne proizvode i usluge kupcima, lokalnim predstavništvima, međunarodnim partnerima i zaposlenim. Poseban izazov za novog predsjednika biće nastavak digitalne transformacije kompanije, kao i napori da se učvrsti pozicija među vodećim pružaocima rješenja za upravljanje dokumentima.

Novi predsjednik Kyocera Document Solutions Europe BV, sa sjedištem u Hoofddorpu u Holandiji, usko je povezan sa kompanijom, za koju je počeo raditi 1999. godine u sektoru za prodaju štampača. Na svom putu unutar grupe, Takuya Marubayashi je razvijao karijeru kako u korporaciji Kyocera, tako i u podružnici Kyocera Document Solution u EMEA i Aziji. Prije njegovog imenovanja bio je predsjednik Kyocera Mita China Sales (danas Document Solutions China), a također je obavljao važan posao kao viši generalni direktor Corporate Sales Division u KYOCERA Document Solutions Incorporated, sa sjedištem u Osaki, Japan.

Takuya Marubayashi se vratio u Evropu gdje će preuzeti vodstvo aktuelnog predsjednika Takahiro Sato i nastaviti jačanje pozicije na području EMEA regije, koja zauzima važno mjesto u korporaciji Kyocera Document Solutions.

Takuya Marubayashi je izjavio: „Imenovanje na poziciju predsjednika kompanije Kyocera Document Solutions EMEA sam prihvatio kao veliku čast i kao veliku odgovornost. Nalazimo se na putu transformacije i uvjeren sam da imamo prave ljude sa stručnim znanjem i iskustvom sa kojima ćemo ostvariti naše strateške ciljeve i održati vodstvo koje ima KYOCERA. Naši odnosi sa saradnicima i partnerima su od vitalnog značaja za kompaniju i ti se odnosi namjeravaju graditi. Oni mogu očekivati najbolju moguću podršku, znanje i proizvode u području dokumenata."

Zadaci za postizanje tih ciljeva u poslovanju su jasni i kompanija će nastaviti sa inovacijama u digitalnom domenu koja se odnosi na upravljanje dokumentima i rješenja.

Kao novi predsjednik, Marubayashi će nastaviti promovisati poslovnu strategiju diverzifikacije kompanije u EMEA regiji. "Kao kompanija, KDE će nastaviti širiti naše poslovanje u regijama s novim mogućnostima. Međutim, ono što će ostati od vitalnog značaja jeste korisničko iskustvo koje nas razlikuje od konkurencije u različitim područjima„ zaključio je Takuya Marubayashi.Print
Categories:
Tags: Kyocera
Rate this article:
No rating

Please login or register to post comments.

Name:
Email:
Subject:
Message:
x