sl-SIen-GBhr-HRhr-BAsr-Latn-ME

Sedam Kyocera uređaja je nagrađeno prema istraživanju Keypoint Intelligence - BLI 2018 Winter Picks

Multifunkcionalni uređaji TASKalfa 8002i i ECOSYS M2640idw i pet ostalih su osvojili 10 od mogućih 10 poena za pouzdanost tokom 2-mesječnog testiranja.

KYOCERA Document Solutions, jedna od vodećih kompanija za upravljanje dokumentima, nobjavila je da je sedam crno-bijelih uređaja prema istraživanju Keypoint Intelligence - Buyers Lab osvojila priznanje 2018 Winter Picks. Istraživačka kuća BLI ih je također pozicionirala na prestižnoj listi visokog kvaliteta i pouzdanosti. Među nagrađenim je pet uređaja iz serije multifunkcionalnih uređaja TASKalfa: 8002i, 7002i, 6002i, 5002i, 4002i, štampač ECOSYS P2040dw i multifunkcionalni uređaj ECOSYS M2640idw.

Multifunkcionalni uređaji su dostigli maksimalnih 10 bodova za pouzdanost

BLI, poznat po izuzetno visokim standardima, izložio je pet MFP intenzivnom i rigoroznom testiranju. Konkretno, TASKalfa 8002i i TASKalfa 7002i su morali da naprave 450.000 otisaka u kontinuiranom 2-mjesečnom testiranju. U periodu testiranja, uređaji su imali samo jedan zastoj. Još impresivnije, preostala tri MFP uređaja su napravila 225.000 ispisa, bez zastoja i servisnih poziva.
Pet multifunkcionalnih uređaja TASKalfa na taj je način napravilo 675.000 ispisa sa jednim zastojem i bez servisnih poziva. Za izuzetan rezultat, uređaji su ocenjeni sa najvišim mogućom ocjenom: 10 od 10.

"Pouzdanost je izuzetno važna za naše klijente pa je jednako važna i nama. Postignut rezultat je velika potvrda naših nastojanja", izjavila je Danielle Wolowitz, potpredsjednica korporativnog marketinga u KYOCERA Document Solutions America. "Osim toga, Kyocera patentirana tehnologija bubnja znači da su naši uređaji ne samo pouzdani, nego i ekonomični i ekološki."

Luksuzne performanse, izuzetna snaga

George Mikolay, pomoćnik direktora BLI, Copiers/Production, posebno je impresioniran vrijednostima koje donose ovi uređaji. "Kyocera Pick pobjednici pokazali su se koa igrači zvijezde u njihovim klasama od kojih će srednja i velika preduzeća zasigurno imati koristi od njihovog korištenja", rekao je, dodajući: "Izvrsna pouzdanost, visok kvalitet i brzina rada u kombinaciji s jednostavnom integracijom s mnogim rješenjima koja povećavaju produktivnost smanjuju troškove i poboljšati sigurnost ... Sve su to funkcije koje pružaju izuzetnu vrijednost za uređaje po cijeni ispod prosječne.

Ocjena štampača: "Izvrsna"

Oba štampača također su postigla impresivne rezultate - u kategoriji malih radnih grupa ocijenili su ih iznuzetno moćnim. "Robusni i pouzdani KYOCERA ECOSYS P2040dw i ECOSYS M2640idw kompaktni su, pristupačni i s izuzetnim performansama", rekao je Tony Maceri, viši tehničar za testiranje u Keypoint Intelligence - Buyers Lab. "Uz izvrsnu pouzdanost i jednostavno održavanje, korisnici mogu očekivati minimalnu neaktivnost u uređajima."

S obzirom da svih sedam uređaja nudi bežične i Wi-Fi Direct mogućnosti iznad prosječnog kapaciteta papira i nisku nabavnu cijenu za ponuđene mogućnosti, BLI procjenjuje da testirani uređaji mogu biti prednost za svaku radnu grupu.

##

O Keypoint Intelligence - Buyers Lab

Keypoint Intelligence je je na području upravljanju dokumentima mjesto gdje možete dobiti sve na jednom mjestu za industriju upravljanja dokumentima. S jednostavnim alatima i neuporedivim poznavanjem polja, pregledavaju nalaze u širokom spektru podataka. Klijentima se pruža nepristrano mišljenje i odgovarajući alat u najvažnijim trenucima kada trebaju nepristran opis svojih proizvoda za uspješno ostvarenje prodaje.

Buyers Lab je već više od 50 godina globalni nezavisni izvor pouzdanih informacija u području printera, testnih podataka i alata za prodaju na sve konkurentnijem, tržištu. Ono što je u početku bila potrošačka publikacija o uredskoj opremi, postalo je cjelokupan resurs podataka u industriji. U tržištu koji se neprestano mijenja, mijenjamo se i mi sa njim.


O Buyers Lab Pick Awards

Izbor Buyers Lab Pick je u struci jedinstven i nagrade su zaslužene, budući da su uređaji podvrgnuti dubinskom pregledu, uključujući i opsežne testove izdržljivosti i procjene ključnih karakteristika, kao što su upotrebljivost, kvaliteta ispisa i vrijednost. Svaki proizvod koji prolazi test prima Buyers Lab’s Recommended ali Highly Recommended i naš certifikat pouzdanosti, a najbolji uređaji uvršteni su u kandidate za Izbor (Pick).


Print
Categories:
Rate this article:
No rating

Please login or register to post comments.

Name:
Email:
Subject:
Message:
x