sl-SIen-GBhr-HRhr-BAsr-Latn-ME

Synology je predstavio RackStation RS3618xs

Fleksibilno rješenje za skladištenje podataka, idealno za rast poslovanja.

Synology Inc. je danas predstavio 12-bay rackmount NAS server s izuzetnim performansama, jednostavnom nadogradnjom prostora za skladištenje i poboljšanim virtualiziranim rješenjima.

RS3618xs je 2U RackStation NAS server koji pokreće četverojezgreni CPU i 8GB DDR4 ECC UDIMM RAM, proširiv do 64GB. Četiri Gigabit Ethernet LAN priključka mogu se proširiti s višestrukim performansama od 10GbE NIC-a preko slota za PCIe 3.0, pružajući protok podataka preko 3.900 MBps i 143.500 iSCSI IOPS-a.

RX1217 (RP) podržava do 12 diskova i pomoću dvije ekspanzijske jedinice lako se može nadograditi na 432 TB ukupnog kapaciteta. Uz povećane performanse, uređaj je idealan izbor za obavljanje virtualiziranih zadataka, centralnog file servera, sigurnosne ili iSCSI skladištenja.

„RS3618xs je rješenje koje zadovoljava sve zahtjeve za čuvanje podataka u velikim preduzećima”, rekao je Jason Fan, voditelj proizvoda u Synology Inc „Kompanije mogu imati koristi od cjelokupne tehnologije skladištenja, uključujući i fotografije, SSD cache memorije i visoku dostupnost usluga, što osigurava maksimalnu dostupnost i sigurnost podataka i poboljšanu poslovnu efikasnost.”

RS3618xs pokreće DiskStation Manager, napredni i intuitivan operativni sistem NAS Synology servera. Opremljen je širokim rasponom aplikacija, kao što su rješenja za dijeljenje i backup podataka i alati za timski rad koji pomažu poboljšanju produktivnosti u poslovanju. Certificirani od strane VMWare®, Citrix®, Microsoft Hyper-V® i OpenStack Cinder®, mogu se jednostavno integrisati u virtualizirano okruženje preduzeća. Synology je također dobio brojne medijske nagrade, uključujući najviše ocjene u kategoriji srednje velikih NAS servera u TechTargetovom istraživanju rješenja za skladištenje podataka, kao i izbor Readers' Choice časopisa PC Mag kojeg je primio već sedmu godinu zaredom.

Dodatne informacije o RS3618xs potražite na adresi https://www.synology.com/products/RS3618xs.


Print
Categories:
Rate this article:
No rating

Please login or register to post comments.

Name:
Email:
Subject:
Message:
x