sl-SIen-GBhr-HRhr-BAsr-Latn-ME

BLI je dodijelio "Highly Recommended" priznanje za 13 Kyocera štampača

Kyocera Document Solutions Europe B.V. je objavila da je trinaest štampača iz serije Ecosys i TASKalfa,  nagrađeno kao  „Highly Recommended“, na ispitivanju testnog laboratorija Buyers Lab (BLI), koji je jedan od vodećih nezavisnih istraživačkih kuća u području kancelarijske opreme.

Uređaji Kyocera TASKalfa (8052ci, 7052ci, 6052ci, 5052ci, 4052ci, 3552ci, 2552ci, 3511i, 3011i) i ECOSYS (P3060dn, P3055dn, P3050dn, P3045dn) su dobili potrebnu potvrdu koja se temelji na strogim testiranjima i koja uključuje cjelokupan test izdržljivosti i procjene ključnih funkcija, kao što su su funkcionalnost, kvalitet štampe i vrijednost.

Highly Recommended” ocjena je najviša potvrda koja se može primiti od BLI. Trinaest nagrađenih uređaja pokrivaju širok raspon različitih modela, od monohromatskih uređaja idealnih za korištenje u malim radnim grupama do multifunkcionalnih uređaja u boji namijenih srednjim i velikim kancelarijskim okruženjima.

Takahiro Sato, predsjednik kompanije Kyocera Document Solutions Europe B.V. je rekao: „Velika je čast dobiti tako važne nagrade, koje odražavaju dosljedan kvalitet i performanse u cijelom rasponu naših proizvoda.”

„Ove nagrade pokazuju predanost talentovanih ljudi u Kyoceri i dosljedne napore za razvoj kvalitetnih uređaja i usluga”

BLI je globalno priznata organizacija koja provodi dubinsko i nezavisno istraživanje u industriji dokumenata te je podružnica Keypoint Intelligence.O Keypoint Intelligence - Buyers Lab

Keypoint Intelligence je prostor gdje možete dobiti sve na jednom mjestu za industiriju upravljanja dokumentima. S našim jednostavnim alatima i neuporedivim poznavanjem polja, pregledamo nalaze u širokom spektru podataka. Klijentima se pruža nepristrasno mišljenje i odgovarajući alat u najvažnijim trenucima kada trebaju nepristran opis svojih proizvoda za uspješno ostvarenje prodaje.

Buyers Lab je već više od 50 godina, globalni nezavisni izvor pouzdanih informacija u području printera, testnih podataka i alata za prodaju na sve konkurentnijem, tržištu. Ono što je u početku bila potrošačka publikacija o kancelarijskoj opremi, konačno je postalo cjelokupan resurs podataka u industriji. U krajoliku koji se neprestano mijenja, mijenjamo se i mi sa njim.


O Buyers Lab Pick Awards

Buyers Lab Picks jedistveni su u industriji i nagrade koje se stiču se temelje na strogim testovima, uključujući veliku procjenu trajnosti i procjenu ključnih atributa kao što su upotrebljivost, kvalitet štampe i vrijednost. Svaki proizvod koji prolazi laboratorijski test prima preporučeni ili visoko preporučeni pečat kompanije Buyers Lab i certifikat pouzdanosti, a najbolji uređaji rangirani su kao kandidati za Izbor (Pick). 

Print
Categories:
Rate this article:
No rating

Please login or register to post comments.

Name:
Email:
Subject:
Message:
x