sl-SIen-GBhr-HRhr-BAsr-Latn-ME

Synology® integriše grupni rad s pametnim algoritmima i mijenja način na koji se koristi mrežna memorija

Synology® Inc. je objavio beta izdanje tri glavna softverska paketa, Drive, Office i Moments, pozivajući Synology korisnike da učestvuju u procesu razvoja i transformacije načina korištenja mrežne memorije.

"Synology blisko sarađuje s poslovnim korisnicima i trudi se da stvori inteligentnu platformu kako bi bezbijedno mogli upravljati digitalnim podacima", rekao je Allen Kao, Application Division direktor u Synology Inc kompaniji. "Drive, Office i Moments", su tri softverska paketa koji dopunjuju kolekciju alata Collaboration suite, osmišljeni kako bi transformisali način rada sa radnim datotekama i ličnim fotografijama. "

Jedan portal za sve datoteke

Synology Drive obezbijeđuje jedan portal za pristup radnim datotekama koje se nalaze na različitim platformama, uključujući web pretraživače, pretaživače koji koriste iOS ili Android uređaje. Osim toga, datoteke se također mogu bez problema sihronizovati sa vašim računarom. Ključne funkcije Synology Drive uključuju:

• My Drive: My Drive vam omogućuje upravljanje ličnim i radnim datotekama za kreiranje različitih dozvola za dijeljenje za svaki od njih.

• Timska mapa za upravljanje datotekama između grupa: Timske mape su zajedničke mape koje su administratori izradili za članove svakog tima. 

• Desktop klijent za lokalnu sihronizaciju: s prikladnim desktop klijentom podržanim za Windows, MacOS i Linux, korisnici mogu selektivno sihronizirati datoteke na My Drive, Team Folders i Shared with me sa svojim računarima i prijenosnim računarima.

Integracija sa moćnim Synology Office i Synology Universal Search: Integracija Synology Office i Synology Universal Search, koji omogućuju profesionalno rješenje za pretragu cjelovitog teksta, omogućujući korisnicima lako pretraživanje i upravljanje svojim podacima i lakše pronalaženje željenih datoteka.

Cjelokupan skup alata za saradnju

Synology Office  s novim rješenjem Slides vam omogućuje kreiranje efikasnih prezentacija u pokretu. Postojeća tabela i dokument također su obogaćeni s dodatnim opcijama za definisanje korisničkih pravila i prilagodljivih interfejsa. Ključne funkcije Synology Office uključuju:

• Dugo očekivani Synology Slides: S najnovijom verzijom datoteka, članovi grupe mogu učestvovati u prezentaciji sadržaja kompanije – bilo kada, bilo gdje.   

• Povezivanje podataka između različitih tabela: Za fleksibilnu kreaciju tabele i forme, podaci ćelije mogu biti povezani sa različitih stranica dokumenta.

• Navedena imena oblasti u programu Spreadsheet: mogućnost određivanja imena za određena područja u dokumentu omogućava vam da brzo preuzimate sadržaj ćelije.

• Dokumentacija koja je prilagođena štampaču: Način prikaza štampe sada je dostupan za pregled dokumenata, uključujući separatore stranica.

Jednostavno upravljajte velikom količinom fotografija

Sinology Moments dodaje slike zasnovane na kontekstu, snimljene pomoću mobilnih uređaja napravljenih od strane korisnika sa alatima za pametno učenje za automatsko kategorizovanje fotografija prepoznavanjem prema licima, temama i lokacijama. Moments su podržani na iOS i Android operativnim sistemima i pomažu korisnicima da jednostavno naprave rezervne kopije i organizuju kolekcije fotografija. Ključne karakteristike Moments-a uključuju:

• Automatska kategorizacija po temama: S algoritmom dubokog učenja na Synology NAS, slučajne fotografije se mogu automatski grupisati prema sličnim licima, predmetima i mjestima (podržane samo na odabranim modelima).

• Praktične funkcije pretraživanja i dijeljenja: jednostavno unesite ključne riječi u traku za pretraživanje, a svi relevantni rezultati odmah će se prikazati.                             

• Optimizovano iskustvo pretraživanja sa super rezolucijom: Tehnike dubljeg učenja i hardversko ubrzanje na mobilnim uređajima rekonstruišu detaljne informacije o malim podacima kako bi pružili neprekidno iskustvo pretraživanja.                                 

• Jednostavna sigurnosna kopija mobilnih fotografija: napravite rezervne kopije fotografija snimljenih u vašem svakodnevnom životu tako da ih prenesete s iOS ili Android uređaja.

Saznajte više o beta paketima:

Synology Drive                                                                                                                 

Synology Office

Synology Moments

Print
Categories:
Rate this article:
No rating

Please login or register to post comments.

Name:
Email:
Subject:
Message:
x