sl-SIen-GBhr-HRhr-BAsr-Latn-ME

Synology je predstavio DS418play

Kompanija Synology Inc. je službeno predstavila NAS server DiskStation DS418play sa četiri slota za diskove koji je idealan izbor za kućni multimedijski centar. DS418play pokreće 2-jezgreni 2 GHz procesor koji se može ubrzati na 2,5 GHz. Serijski je već opremljen sa 2 GB DDR3L memorijom, dvostruko više od prethodnog modela, a za multifunkcionalan rad moguće ga je nadograditi do 6 GB.

Koprocesor za transkodiranje podržava dva kanala H.265/H.264 4K za video transkodiranje.

DS418play pokreće 2-jezgreni 2 GHz procesor koji se može ubrzati na 2,5 GHz. Serijski je već opremljen sa 2 GB DDR3L memorijom, dvostruko više od prethodnog modela, a za multifuncionalan rad moguće ga je nadograditi do 6 GB. Koprocesor za transkodiranje podržava dva kanala H.265/H.264 4K za video transkodiranje. 

»Mobilni uređaji koji podržavaju snimanje 4K videa postaju sve popularniji. Međutim, budući da snimci u 4K kvalitetu zauzimaju puno prostora i neki TV uređaji ne podržavaju reprodukciju tih videa, korisnici najčešće snimaju video isječke u nižoj rezoluciji,« izjavio je Michael Wang, voditelj proizvoda kompanije Synology Inc. »S DS418play koji omogućuje do 40 TB ukupnog prostora za skladištenje, korisnici mogu skladištiti svoje omiljene snimke u najboljem kvalitetu te ih jednostavno organizovati i dijeliti za rodbinom i prijateljima. Također mogu pretvoriti svoje video zapise u stvarnom vremenu i reprodukovati ih na uređajima koji ne podržavaju 4K kvalitet snimaka.«

Centralni procesor na DS418play uređaju podržava AES-NI strojno kodiranje. Zahvaljujući ugrađenoj funkciji Link Aggregation omogućuje odlične brzine prijenosa kodiranih podataka s više od 226MB/sec za čitanje i 185 MB/sec za zapisivanje podataka. Digitalni podaci su zaštićeni s AES-256 kodiranjem koji omogućuje maksimalnu snagu prijenosa podataka.

DS418play pokreće DiskStation Manager (DSM) 6.1, napredan i intuitivno dizajniran operativni sistem za NAS Synology servere koji nudi širok izbor aplikacija za poboljšanje produktivnosti. Synology je za DSM dobio brojne medijske nagrade, uključujući i najbolje ocjene u kategoriji srednje velikih NAS servera u TechTargetovom istraživanju rješenja za skladištenje podataka, kao i izbor Readers' Choice časopisa PC Mag kojeg je primio već sedmu godinu zaredom.

Za više informacija o  DS418play, posjetite https://www.synology.com/products/DS418play.

Print
Categories:
Rate this article:
No rating

Please login or register to post comments.

Name:
Email:
Subject:
Message:
x