sl-SIen-GBhr-HRhr-BAsr-Latn-ME

Brzo i lako skeniranje dokumenata temelj je prelaza na poslovanje bez papira. U preduzećima svakodnevno primamo različite dokumente u papirnom obliku. Snimanje i pretvaranje u digitalni format omogućuje daljnju obradu dokumenata u ERP, DMS ili drugim back office programima u organizacijama.

Uređaji su opremljeni snažnim softverom koji omogućuje personalizaciju i automatizaciju skeniranja. Skenirajte i pretvarajte u brojne formate bez dodatnog klika, a digitalizovani dokumenti šalju se na odabrane lokacije. Za poslovne korisnike također postoji ugrađena OCR (Optical Character Recognition) funkcija koja omogućuje traženje i izmjenu dokumenata.

Naravno, različite organizacije trebaju različite funkcionalnosti. Mnogi će biti zadovoljni s mogućnostima koje nude moderni multifunkcionalni uređaji. Za druge, dostupni su specijalizirani skeneri.

Raspon uređaja za skeniranje koje nudimo u preduzeću Xenon forte namijenjen je preduzećima, profesionalcima i kućnim korisnicima. Uz proizvode namijenjene korišćenju u kancelarijama, dostupni su prenosni skeneri kao i posebni proizvodi za skeniranje knjiga ili fotografskih filmova.


CZUR

CZUR - specijalni skeneri, namijenjeni skeniranju knjiga

PLUSTEK

Plustek - kancelarijski skeneri u A4 i A3 formantu, prenosni skeneri i skeneri namijenjeni skeniranju fotografskih filmova.